Cota 10 ca FCSB sa inscrie in partida cu Lazio

Diseara toti suporterii celor de la FCSB si nu numai vor urmari meciul dintre FCSB si Lazio, din prima mansa a saisprezecimilor Europa League, probabil multi dintre ei urmand sa plaseze un pariu favorabil echipei lor de suflet. Acestora le propunem sa ia in considerare promotia casei de pariuri Netbet, care propune cota 10 ca FCSB sa inscrie in partida cu Lazio.Ce trebuie sa fac?


Eligibili sunt toti utilizatorii romani care isi vor crea cont la Netbet utilizand codul FCSB. Dupa finalizarea actiunii efectueaza  un depozit prin orice metoda, exceptand Skrill si Neteller. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet pe faptul ca FCSB va inscrie (total goluri FCSB – peste 0.5), cota normala fiind 1.5. Maxim 40 lei se calculeaza la cota marita. Poti plasa o miza mai mare, diferenta calculandu-se insa la cota normala.


Despre recompense


In cazul in care FCSB va marca in partida cu Lazio si ai profitat la maxim de promotie, mizand 40 lei, vei primi 400 lei. Astfel, castigul conform cotei normale (60 lei) ti se va credita in bani cash, pentru ca 340 lei sa ii primesti sub forma de bonus in maxim 48 ore de la incheierea partidei. In cazul in care pariul nu este castigator ti se va rambursa dublul mizei, pana la 80 lei.


Rulajul bonusului trebuie efectuat de 4 ori pe o cota minima de 1.6 in cazul unui bilet castigator, iar daca acesta este necastigator de 6 ori pe aceeasi cota minima. Pentru un bilet multiplu fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.6. Bonusul trebuie rulat in maxim 7 zile de la creditare, pariurile simple Forecast/Tricast pe cursele de cai sau cele de tip Handicap si Under/Over nefiind luate in considerare.


Rezumat


·         Inregistreaza-te la Netbet pana pe 15 februarie, la ora 22:05, utilizand codul FCSB

·         Efectueaza un depozit prin orice metoda, in afara de Skrill si Neteller

·         Plaseaza un pariu pre-live pe tipul de pariu: Total goluri FCSB – peste 0.5 in meciul dintre FCSB si Lazio

·         Miza maxima calculata la cota marita este 40 lei

·         In cazul unui pariu castigator, ti se va credita cash castigul conform cotei normale, pe cand restul, pana la maxim 400 lei, il vei primi sub forma de bonus

·         Daca pariul este necastigator ti se va rambursa dublul mizei, pana la 80 lei

·         Daca pariul este “verde” rulajul trebuie efectuat de 4 ori pe cote minime de 1.6, iar in cazul unuia pierzator de 6 ori pe aceleasi cote minime

·         Bonusul trebuie rulat intr-un interval de 7 zile de la creditare


Profita la maxim de promotie daca esti de parere ca FCSB va marca