Cota 10 ca Barcelona sa castige cu Girona

Pasii gresiti in doua din precedentele 3 etape din La Liga au costat-o putin pe Barcelona, care mai are insa un avantaj confortabil fata de a doua clasata. In aceasta runda catalanii o vor intalni pe teren propriu pe Girona, pe care a invins-o in tur cu 3-0, in mod normal nici in weekend netrebuind sa aiba probleme. Cota reala la victorie pentru catalani este una prea mica pentru a fi bagata in seama, casa de pariuri Fortuna regland insa acest aspect. Drept urmare, ne este oferita cota 10 ca Barcelona sa castige cu Girona.Ce trebuie sa fac?


Nu toata lumea este eligibila la promotie, ci doar cei care se vor inregistra la Fortuna de pe unul din linkurile de mai jos pana la ora meciului (sambata, 21:45). Apoi nu trebuie decat sa plasezi un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria Barcelonei in meciul cu Girona. Maxim 50 lei sunt luati in calcul pentru aceasta promotie. Poti plasa o miza mai mare, diferenta calculandu-se insa la cota reala, care in acest moment este 1.142.


Despre recompense


In caz ca ai mizat 50 lei pe victoria Barcelonei, iar aceasta s-a impus, vei castiga 500 lei. Prin urmare, castigul conform cotei marite (57.1) lei il vei primi cash, pentru ca restul (442.9 lei) sa ti se crediteze sub forma de bonus in maxim 72 ore. Daca Barcelona nu se va impune, vei primi bonusul de bun-venit, care consta intr-o rambursare de 100%, pana la 300 lei. Asadar, pentru a te asigura ca profiti la maxim de promotie, pariaza 300 lei, daca Barcelona va triumfa urmand sa castigi  342.6 lei cash si 157.4 lei bonus. 


De 5 ori pe cote minime de 1.5 trebuie rulat bonusul,chiar daca Barcelona se va impune sau nu. In cazul in care pariul este castigator bonusul este valabil timp de 7 zile, iar daca nu este castigator timp de 30 zile.


Rezumat·         Inregistreaza-te la Fortuna pana sambata, la ora 21:45

·         Plaseaza un pariu pre-live pe victoria Barcelonei in meciul de pe teren propriu cu Girona

·         Maxim 50 lei se calculeaza la cota marita

·         In cazul unui pariu castigator vei obtine maxim 500 lei conform cotei marite

·         Daca nu va fi castigator ti se va rambursa miza, pana la 300 lei

·         Bonusul trebuie rulat de 5 ori pe cote minime de 1.5, fie ca vorbim de pariuri simple sau de bilete multiple 


Greu de crezut ca Barcelona va scapa victoria