Cota 10 ca ambele sa inscrie in Milan vs Arsenal

Cea mai atractiva dubla mansa a optimilor de finala din Europa League va avea loc intre Milan si Arsenal, doua echipe care, foarte probabil, nici in acest an nu se vor califica in Champions League ca urmare a pozitiei din campionat, singura lor speranta fiind sa castige Europa League. Asadar, din acest punct de vedere ar trebui sa vedem o dubla mansa spectaculoasa, cu goluri in ambele porti. In vederea meciului de diseara, casa de pariuri external linkLink-uri externe interzise prezinta o promotie in acest sens, oferind cota 10 ca ambele sa inscrie in Milan vs Arsenal.


external linkLink-uri externe interzise


Ce trebuie sa fac?


Nu vei fi eligibil la promotie decat daca te vei inregistra la Sportingbet pana la ora meciului (20:00) de pe unul din linkurile de mai jos. Depune apoi minim 40 lei prin orice metoda, exceptand Skrill si Neteller, dupa care trebuie sa plasezi un pariu pre-live si singur pe bilet pe faptul ca ambele formatii vor marca in duelul dintre AC Milan si Arsenal.  La promotie se calculeaza maxim 10 lei, in cazul in care plasezi o suma mai mare diferenta calculandu-se la cota normala, care in acest moment este 1.7.


Despre recompensa


Daca vor marca ambele, iar tu ai profitat la maxim de promotie, pariind 10 lei, vei primi cash castigul cotei normale (17 lei), pentru ca restul de 83 lei sa ti se crediteze sub forma de freebet imediat dupa solutionarea pariului. Freebetul este valabil timp de 3 zile de la creditare, putand fi pariat pe orice selectie. In cazul unui pariu castigator valoarea freebetului nu va fi creditata in cont, ci doar profitul. 


Rezumat


·         Inregistreaza-te la Sportingbet de pe acest link pana joi, ora 20:00

·         Efectueaza un depozit prin orice metoda, exceptand Skrill si Neteller

·         Plaseaza un pariu pre-live conform caruia vor marca ambele formatii in duelul dintre AC Milan si Arsenal

·         In vederea cotei marite se vor calcula 10 lei

·         Daca ambele vor inscrie, castigul conform cotei normale se va credita cash, in vreme ce restul, pana la maxim 100 lei, il vei primi sub forma de freebet imediat dupa solutionarea pariului

·         Freebetul este valabil timp de 3 zile


external linkLink-uri externe interzise