Conticazino - o interfață nouă și 5 surprize uriase

Un operator relativ nou pe piața jocurilor de noroc online, Conticazino a arătat în ultimul an că este la fel de serios ca operatorii vechi și a venit cu îmbunătățiri. De curând a trecut la o nouă interfață mult mai prietenoasă și intuitivă. 

 Pe lângă asta, a adăugat 5 furnizori noi în portofoliul de jocuri, mărindu-și astfel catalogul de sloturi online.

Încă de la lansarea oficială a site-ului, din Ianuarie 2022, Conticazino a venit constant cu îmbunătățiri și oferte generoase. 

Pentru jucătorii noi, Conti oferă un foarte generos bonus de bun venit de până la 4500 RON + 300 de rotiri gratuite.

În plus, pe lângă bonusul pentru verificarea identității înseamna alte 123 de rotiri gratuite, oferite pentru cititorii Legalbet dacă se înregistrează de aici

Verificarea identității la Conticazino se poate face într-un timp record de sub 1 minut, astfel că tot ce trebuie să faci pentru a intra în posesia celor 123 de rotiri este să te înregistrezi prin link-ul de mai sus, să accesezi secțiunea Documente, unde trebuie să faci o poză clară buletinului, apoi să introduci codul promoțional în secțiunea Bonusuri. Tot procesul durează mai puțin de 5 minute!

Ce aduce jucatorilor noua interfață Conticazino?

În primul rând, în partea de sus sunt bine delimitate secțiunile pe care le poti accesa la Conti: Cazino, Live Cazino, Pariuri și Pariuri Live. 

Pe lângă acestea, apare acum și secțiunea Live RTP, unde sunt  jocurile care au „plătit” cel mai bine sau cel mai puțin în ultima oră sau în ziua respectivă. Astfel, te poti  orienta să alegi un joc care este „pe val” sau iti poti  încerca norocul cu unul care mai mult „a încasat” și de la care speri că vei avea câștiguri.


Secțiunea Promoții are un aspect foarte atractiv, atât datorită designului elegant, cât și a promoțiilor pe care le regăsim aici. Am observat că cei de la Conticazino au disponibilă aproape în fiecare zi a săptămânii câte o promoție la depunere; nu pot ignora aici, bineînțeles, bonusul aniversar fără depunere.Un alt avantaj pe care îl oferă noua interfață de la Conti este modul de căutare a jocurilor. Butonul de căutare este la îndemâna, vizibil în partea din dreapta sus, iar la accesarea acestuia poti căuta jocul după nume sau poti alege un furnizor din lista completă deja afișată, fără a mai fi nevoie să accesezi noi anumite secțiuni pentru a îi găsi.


Aici, în lista de furnizori, regăsim cele 5 noi surprize de la Conticazino, despre care voi vorbi mai jos. 🙂

În linii mari, interfața nouă de la Conticazino este mult mai simplă, elegantă și intuitivă. Spre exemplu, la verificarea documentelor, în secțiunea de încărcare a acestora, avem un tutorial la fiecare tip de document, ceea ce ne ajută să încărcăm corect documentele și face tot procesul mult mai rapid.

5 furnizori noi la Conticazino

Întotdeauna e loc de ceva nou, chiar dacă avem anumite jocuri preferate  la cazinourile online licențiate în România. Pe lângă atuurile aduse de această nouă interfață a site-ului, Conticazino a adăugat în portofoliu peste 130 de jocuri noi de păcănele de la nu mai puțin de 5 furnizori.

Betixon

14 jocuri noi cu RTP peste 93% din portofoliul Betixon pot fi acum accesate și de pe Conticazino. Furnizorul care are certificări în 13 țări aduce la Conti de la jocuri clasice pe 8, 20, 30 sau 40 de linii precum Boots of Luck sau Sir Donkey până la jocuri Multilines cu 1024 de moduri de plată, precum Robin the Decent sau Vampire Call. 

Ai, de asemenea, și alte jocuri interactive, ca de exemplu Book of Sheba, care are 243 de moduri de plată în varianta normală a jocului, însă în timpul rotirilor gratuite ajunge la 1125 moduri de plată.

Kajot

Kajot se alătură cu 3 jocuri noi platformei Conticazino:

  • 9 Stars, un joc clasic pe 5 linii, cu un design atractiv care ne duce cu gândul la marile săli de sloturi din lume;

  • Poly Diamonds, un slot cu 81 linii de plată, cu simboluri Wild și posibilitatea de a câștiga „speciale”;

  • Joker 81, un slot cu 4 coloane și 7 linii de plată, unde cel mai avantajos simbol poate multiplica de 120 de ori pariul.

Cu siguranță aceste 3 jocuri sunt doar începutul unei colaborări de lungă durată între Conti și Kajot, care promit amândouă să se dezvolte prin adăugarea de noi jocuri în portofoliu.


Evoplay

Evoplay se alătură familiei Conticazino în forță, cu un număr de 56 de jocuri noi cu un RTP chiar și de 97%.

Printre cele 56 de jocuri găsim și sloturi extrem de interesante, cum ar fi Minefield, un joc care ne aduce aminte de acele jocuri pe calculator pe care le jucam în copilărie, înainte ca tehnologia să ne permită simulatoarele din ziua de azi. 

Pe listă se mai găsește și Penalty Shoot-Out, prin care îmbini pasiunea pentru fotbal cu plăcerea jocurilor de tip slot dar și Magic Wheel, un fel de roată a norocului de la EvoPlay. 

Pe scurt, acest furnizor vine cu o gamă largă de jocuri inedite și atractive, diferite de jocurile clasice și uneori repetitive de la ceilalți furnizori.


Spinomenal

Spinomenal vine tare din urmă cu 28 de jocuri noi. Unele dintre ele ne pot atrage pentru că seamănă cu alte sloturi clasice; un exemplu în acest sens este Book of Rebirth sau chiar Book of Diamonds. 

Avantajul însă față de jocurile clasice pe care le știam din săli este că la jocurile oferite de Spinomenal avem opțiunea de „Cumpără speciala”, opțiune din ce în ce mai populară printre jucătorii de cazinou.

Gamevy

Furnizorul britanic aduce la Conticazino 33 de jocuri noi pentru toate gusturile. De la Tomb of the King, un joc clasic cu RTP de 96,5% și 10 linii de plată, la jocuri ce simulează experiența din LiveCazino, cum ar fi European Roulette sau Blackjack. 

Aici gasesti, printre altele, inclusiv jocuri de tip Bingo, cum ar fi Tomatina Bingo sau Calavera Bingo. Nu puteau lipsi jocurile cu linii multiple, iar Lucky Lions cu cele 4096 de moduri de plată este alegerea perfectă pentru fanii acestor tipuri de jocuri.

Conticazino, la fel ca toți ceilalți operatori licențiați în România, împreună cu echipa Legalbet  sunt foarte atenți cu jocul responsabil și îl încurajează, iar împreună recomandăm să nu joci mai mult decât îți permiți să pierzi și să privești jocurile de noroc ca pe un mod de divertisment, nu o sursă de venit.