Betropolis Conti Cazino - orașul virtual al distracției

Jocurile de noroc sunt o opțiune populară în rândul românilor sau a rezidenților din țara noastră, iar Conti Cazino este una dintre platformele licențiate în România. Mai mult decât atât, operatorul de jocuri de noroc la distanță a decis să înființeze propria capitală, acolo unde ești și tu așteptat să iei parte la distracție și bonusuri.

Conti Cazino este unul dintre cazinourile online licențiate în România, iar de acum este prima platformă care a înființat propria capitală a jocurilor de noroc, unde suntem așteptați să ne alăturăm pentru o experiență unică. Avem și de ce să dăm curs acestei invitații pentru că regăsim peste o mie de jocuri de păcănele online cu diferite caracteristici. Întocmai pentru ca totul să fie mult mai simplu, oricine deschide acum cont la Conti Cazino are parte de un sistem de verificare a contului în doar câteva zeci de secunde.

Operat și deținut de către Get s Bet Online LTD, site-ul www.conticazino.ro este legal și sigur, iar o confirmare în sensul acesta vine prin prisma licenței cu numărul L1173107W000815 cu valabilitate de la 01.01.2018 și până la 31.12.2027. Perfect optimizate pentru a putea fi accesate și prin intermediul telefonului mobil sau al tabletei, jocurile la care avem deschide în orașul BetRoPolis sunt diferite. Fie că vorbim de sloturi, jocuri de masă cu sau fără dealer live, bonusuri sau jocuri de tip crash, toate au ceva atipic, sunt misterioase și pot fi găsite în categoria „BetRoPolis” a platformei.

BetRoPolis este noul program de loialitate de la Conti Cazino, acolo unde fiecare RON rulat ne aduce câte un beneficiu și implicit un statut. Pe măsură ce jucăm mai mult, primim un statut pe măsuri și suntem răsplătiți cu bonusuri și beneficii suplimentare, după cum urmează:

Nivel

Rulaj minim

Bonusuri

Extra Beneficii

Turist

1 leu

Da

Nu

Bungalow

2.000 lei

Da

Nu

Loft

5.000 lei

Da

Nu

Penthouse

15.000 lei

Da

Da

Vilă

50.000 lei

Da

Da

Castel

150.000 lei

Da

Da

Bonusuri primite în funcție de nivelul din BetRoPolis

Turist

 • 50 rotiri gratuite la verificarea contului.
 • Bonus săptămânal de 20 rotiri gratuite la slotul Fire Hot 5
 • Bonus lunar de 30% până la 300 lei

Bungalow

 • 20 rotiri gratuite la Dicey Fruits
 • Bonus săptămânal 50 rotiri gratuite la Ultra Burn
 • Bonus lunar 100 rotiri gratuite la Big Bass Splash

Loft

 • 50 rotiri gratuite la Hot to Burn
 • Bonus săptămânal 100 rotiri gratuite la Crown of Fire
 • Bonus lunar 200 rotiri gratuite la Big Bass Bonanza

Penthouse

 • 100 rotiri gratuite la slotul John Hunter and the Book of Tut
 • Bonus săptămânal 200 rotiri gratuite la Candy Blitz
 • Bonus lunar 20% până la 200 RON
 • Extra beneficii: turnee exclusive

Vila

 • 100 LEI BONUS fără depunere
 • Bonus săptămânal 20% până la 200 RON
 • Bonus lunar 30% până la 300 RON
 • Extra beneficii: Turnee exclusive, Cashback săptămânal

Castel

 • 300 RON BONUS fără depunere
 • Bonus săptămânal 30% bonus până la 300 RON
 • Bonus lunar 50% până la 1.000 RON
 • Extra beneficii: Turnee exclusive, manager de cont, Cashback săptămânal.

Bonusuri Conti Cazino

Vorbim despre o platformă completă de jocuri de noroc și pariuri sportive, unde Conti Cazino bonus de bun venit reprezintă cea mai consistentă ofertă. Se adresează doar jucătorilor noi și constă în până la 4.500 lei și 300 de rotiri gratuite la slotul Hot to Burn pentru primele trei depuneri cu rulaj 35 X, conform regulilor:

1. Depunerea minimă de 50 lei folosind codul bonus CONTI1 aduce 100% bonus până la 2.000 lei

2. Depunerea minimă de 50 lei folosind codul bonus CONTI2 aduce 75% bonus până la 1500 lei

3. Depunerea minimă de 50 lei folosind codul bonus CONTI3 aduce 50% bonus până la 1000 lei + 300 rotiri gratuite la slotul Hot to Burn.

  • Bonusul generat ca urmare a rotirilor gratuite se supune unor cerințe de rulaj de 40 X, în timp ce bonusul în bani bonus are cerințe de rulaj de 35 X.
  • Rotirile gratuite au o valoare de 0.20 per învârtire.
  • Avem la dispoziție 7 zile pentru îndeplinirea condițiilor de rulaj al bonusului generat de rotirile gratuite și cel obținut ca urmare a bonusului generat de depunere.
  • Suma maximă ce poate fi convertită în bani reali și retrasă ca urmare a Conti Cazino bonus de bun venit este de 5.000 lei.

Dintre cele peste o mie de jocuri pe care le putem accesa la Conti Cazino, am găsit câteva jocuri care de-a lungul timpului s-au remarcat. Iată cele mai tari cinci jocuri pe care le poți juca la Conti Cazino:

Fire in the Hole

Nolimit City este un furnizor care a reușit să iasă în evidență prin jocurile sale nebune care au ajuns foarte bine la publicul larg. Fire in the Hole este unul dintre aceste jocuri căruia i-a găsit și o continuare prin Fire in the Hole 2. Jocul este unul pe cât de distractiv, pe atât de interesant pentru că se pot obține câștiguri de luat în seamă. 

Cu alte cuvinte, cu o combinație reușită poți lua până la 60.000 X miza. RTP-ul este doar 94.11% semnificativ sub media industriei, iar volatilitatea ridicată, ceea ce indică faptul că acele câștiguri mari se vor lăsa așteptate.

Grila de joc este alcătuită din șase role, trei rânduri și 486 de linii de plată, dar care se poate transforma până la 6 role, 6 rânduri și 46656 linii de plată. Poate că partea cea mai interesantă rămâne speciala Fire in the Hole, unde 3, 4 sau 5 simboluri Scatter la finalul unei rotiri complete atrag după ele o rundă bonus denumită Lucky Wagon Bonus Round, cu posibilitatea de a iniția noi învârtiri gratuite. Mai sunt și alte caracteristici bonus pe care le descoperi.

Shining Crown

Un joc potrivit pentru a putea rula Conti Cazino bonus de bun venit datorită volatilității scăzută spre medie și a RTP-ului 96.37%. Shining Crown aparține furnizorului Amusnet Interactive, ceea ce înseamnă că deși nu vine cu funcție specială rotiri gratuite, slotul este inclus în acele jocuri cu jackpot misterios care se declanșează aleatoriu. 

12 cărți cu fața în jos sunt disponibile când Jackpot Cards este activ, trebuie să alegem cărți pe rând, iar când potrivit trei simboluri identice, atunci câștigul aferent va intra în balanța reală.

Slotul a fost lansat în vara anului 2014 și are loc pe cinci role, trei rânduri și zece linii de plată, însă cu o rotire norocoasă poți obține până la 5000 X miza. Pariurile pleacă de la 0.20 lei și ajunge până la câteva sute de lei per învârtire. Așa cum îi spune și numele, Coroana regelui este simbolul de bază care apare doar pe rolele 2, 3, 4 și când se întâmplă asta, rola sau rolele respective devin toate Wild cât timp se implică într-o combinație câștigătoare. O linie de 77777 este cea mai valoroasă.

Bulky Fruits

Tot din gama de jocuri de păcănele ale furnizorului Amusnet Interactive se regăsește și jocul Bulky Fruits, un joc cu cinci role, trei rânduri și cinci linii de plată. RTP-ul este de 96.85%, volatilitatea este medie spre ridicată, iar câștigul maxim ajunge până la 3000 X miza. Sunt doar câteva detalii tehnice, însă jucătorii care vor să se distreze la jocurile cu fructe o pot face prin Bulky Fruits la Conti Cazino, cu mize cuprinse între 0.20 lei și câteva sute de lei.

Cu o grafică superioară și un ecran colorat în verde, fructele învăluie grila de joc și transformă totul într-un joc interactiv. Simbolul Wild apare pe rolele 2, 3 și 4, având rolul de a substitui toate celelalte simboluri cu excepția Stelei aurii și a BAR-ului. Dacă este un joc Amusnet Interactive, atunci și el se regăsește pe lista de sloturi cu jackpot progresiv pe patru niveluri care se declanșează aleatoriu și permite obținerea de câștiguri de ordinul sutelor de mii de lei.

Big Bass Bonanza

Jocul de păcănele online Big Bass Bonanza a făcut furori printre pasionații de sloturi online, iar grafica superioară și tema au un aport important. La nivel global a fost interesant pentru foarte mulți jucători, chiar a reușit să fie mai jucat decât Fishin Frenzy, jocul de la care s-a inspirat. Reel Kingdom este furnizorul care a lansat jocul în anul 2020 și vine cu o grilă formată din cinci role, trei rânduri și zece linii de plată. 

Cu mai mult noroc putem ajunge la câștiguri de până la 2100 X miza folosită, iar pariurile pleacă de la câțiva bani și ajung până la 250 lei. Volatilitatea este medie spre ridicată, RTP-ul ajunge la 95.67%. Minimum trei simboluri Scatter aduc 10 rotiri gratuite în timpul cărora dacă apar trei pescari vor fi adăugate alte 10 rotiri gratuite cu diferiți multiplicatori de câștig de până la 10 X.

Power of Thor Megaways

Cunoscut drept unul dintre cei mai puternici zei ai mitologiei germanice, Thor și puterea lui sunt acum prin prim-plan prin intermediul jocului Power of Thor Megaways al furnizorului Pragmatic Play. Un joc care te ajută să te distrezi și să obții câștiguri de până la 5000 X miza, slotul dispune de mai multe caracteristici printre care și speciala unde inițial pleci de la 10 rotiri gratuite și poți paria pentru ca numărul rotirilor să crească până la 22 de rotiri gratuite printr-o învârtire norocoasă de roată.

Puterea lui Thor se vede prin intermediul unei grile de joc formată din șase role, șapte rânduri și 117649 linii de plată. Volatilitatea este ridicată și RTP-ul 95.81%, două caracteristici care confirmă faptul că acele plăți mai mari ajung către jucători mai rar. Totodată, funcția specială se cumpără oricând vrea orice jucător, iar totul costă 100 X miza.

Distractivă și inedită, capitala jocurilor de noroc BetRoPolis de la Conti Cazino ne așteaptă să ducem totul la un alt nivel. Bonusuri și jocuri pe alese pentru cei mai noi cetățeni! Deschide acum cont nou și joacă responsabil!