Conditii de rulaj facile pentru bonusul de inregistrare de la Efbet

Cel mai nou membru din grupul caselor de pariuri online care au obtinut licenta de a opera in Romania este Efbet. Fiind vorba despre o casa abia lansata in mediul online din tara noastra, Efbet mai are cateva aspecte de pus la punct, la altele stand insa neasteptat de bine. Unul dintre aspecte il reprezinta conditiile de rulaj ale bonusului de inregistrare.


Bonusul se acorda in urma primelor doua depozite


Bonusul de inregistrare se va credita automat in cont, nefiind nevoie sa trimiti vreun mail sau sa introduci vreun cod bonus. Pentru orice intarziere in creditarea bonusului nu ezita sa contactezi serviciul de live chat sau sa suni la numarul de telefon  031 96 35. Bonusul de inregistrare este valabil pentru clientii romani care si-au creat cont la Efbet dupa 15 noiembrie. Acesta este in valoare de 25% pana la 500 RON, fiind greu de spus sub ce forma se va acorda.


Lucrurile sunt ceva mai incalcite si la acordarea propriu-zisa a sumei bonusului, in sensul ca aceasta se va credita in urma primelor doua depuneri. Prin urmare, la prima depunere in valoare de maxim 900 lei vei beneficia de un bonus de 25% pana la 225 lei. Pentru a efectua al doilea depozit trebuie sa finalizezi procedura de verificare a contului. Pentru  a putea beneficia de restul bonusului (maxim 275 lei) trebuie ca a doua depunere sa fie in valoare de cel mult 900 lei. 


Cerinte ambigue pentru bonusul de inregistrare


Nu stim in ce masura cei de la Efbet cunosc diferenta dintre bonus si freebet, fiindca la oricare casa ce pariuri ce acorda un freebet cerintele de rulaj ale unui freebet sunt finalizate odata cu validarea pariului/biletului pe care ai plasat freebetul. Mai sus am afirmat ca este greu de spus sub ce forma se va acorda bonusul  deoarece Efbet solicita ca, in afara plasarii freebetului, suma totala a acestuia, impreuna cu depunerea efectuata de noi, sa fie rulata de 3 ori pe cote minime de 1.5. Asadar, este greu de spus daca vorbim de un freebet sau un bonus. Sau ne-ar putea lasa sa alegem intre cele doua variante.


In aceasta din urma ipoteza, sa spunem ca daca vom opta pentru bonus, avem parte de conditii de rulaj facile pentru bonusul de inregistrare de la Efbet. Totodata, sunt si cateva restrictii. Astfel, nu vor fi luate in considerare la rulaj pariurile plasate pe Handicap asiatic, DNB (miza rambursata la egal), optiunea par/impar, pariurile inchise cu optiunea Cash Out si cele la care se acorda, din diverse motive, cota 1.00. La fel si pariurile jucate ca freebet. Avem 30 zile de la depunere pentru finalizarea bonusului. In cazul in care ai optat pentru freebet, acesta trebuie pariat in termen de 10 zile. 


Daca Efbet ne-a creat o impresie buna prin cotele mari, transmisiunile sportive sau aplicatia de mobil, nu la fel putem spune si despre acest regulament al bonusului de inregistrare “scris pe genunchi”, din care pare ca lipseste un punct, poate chiar cel esential, care sa faca legatura dintre bonus si freebet. Faptul ca Efbet este nou-venita pe piata online din Romania nu reprezinta o scuza pentru acesta gafa, e adevarat, nu majora. Aceste greseli de exprimare nu sunt insa vazute cu ochi buni de catre pariori, mai ales ca vorbim despre o casa de pariuri pe care nu au mai experimentat-o pana acum, pentru acestia orice exprimare mai ambigua sau pretentie exagerata putand face sa isi indrepte atentia spre alta casa online.


Pentru a incheia intr-un mod optimist, sa spunem ca avem parte de conditii de rulaj facile pentru bonusul de inregistrare de la Efbet, aspect ce ar trebui sa multumeasca multi pariori. Adesea acestia se plang de conditiile dificile pe care unele case de pariuri le stabilesc pentru indeplinirea rulajului bonusului de inregistrare.


Intra aici si deschide-ti cont la Efbet!