Castiga paysafecard-uri in valoare de 100 RON GRATUIT in fiecare saptamana

Urmareste site-ul Legalbet.ro, intra in grupul nostru de Facebook, adu-ti prietenii aproape si in fiecare saptamana poti castiga un PIN paysafecard. Bani pe jos!Cum particip? Nimic mai simplu!

1. Daca nu esti deja membru, intra in grupul nostru de Facebook Legalbet Pariuri Sportive


2. Adauga cel putin 2 prieteni in grupul nostru si intri in tragerea la sorti pentru unul din cele 4 paysafecard-uri in valoare de 25 RON. Cu cat adaugi mai multi prieteni, cu atat ai sanse mai mari de castig!


3. Eticheteaza prietenii pe care i-ai adaugat la comentarii in prima postare din grup (postarea anunt despre concurs, pe care o poti accesa si dand click aici).


4. Vom extrage cei 4 castigatori si alte 4 rezerve (in cazul in care nu sunt respectate conditiile de participare)


5. Castigatorii vor fi contactati pe Facebook, prin mesaj privat


Cum extragem castigatorii?

La finalul perioadei de concurs, vom verifica postarea fixata de pe grupul de Facebook (vezi punctul 3 la sectiunea “Cum particip? Nimic mai simplu!”) si daca conditiile de participare au fost respectate, vom acorda un numar de ordine pentru fiecare participant eligibil.


Numarul de ordine va fi acordat cronologic – daca ai fost al 5-lea care a etichetat prietenii la comentarii in postarea anunt de pe grup (prima postare de pe grup), vei avea numarul de ordine 5. Daca ai etichetat 4 prieteni, vei beneficia de doua bilete la extragere, asadar, vei avea numarul de ordine 5 si 6. Daca ai etichetat insa un numar impar de prieteni, se va lua in considerare prima valoare para mai mica decat numarul de prieteni adaugati (exemplu: ai adaugat 7 prieteni, vei beneficia de 3 bilete la extragere).


Extragerea se va realiza prin intermediul site-ului random.org.


Tabelul cu numere de ordine, dar si un print screen cu extragerea, vor fi adaugate la sectiunea de comentarii de la acest articol.


Fiecare participant poate castiga un singur premiu pe runda.


Pentru acest concurs, o saptamana este definita ca perioada intre Miercuri la ora 13:00 si Miercurea viitoare la ora 12:59. Extragerea si acordarea premiilor se va realiza pana Joi la ora 17:00 cel tarziu. 


PIN-ul paysafecard-ului in valoare de 25 RON va fi trimis castigatorilor prin mesaj privat pe Facebook.


Important de stiut – premiem omenia!

Stim ca in doar cateva minute iti poti face N conturi false pe Facebook.


Stim, totodata, ca poti adauga pe grup si utilizatori care n-au nici in clin, nici in maneca, cu fenomenul pariurilor sportive sau cu sportul in general.


Dar, mizam pe omenie la acest concurs!


Adauga doar persoane care crezi ca ar putea fi interesate de acest grup. Nu iti adauga catelul, pisica, dar nici varul inca minor sau soacra (decat cu acordul ei!).


Adauga prietenii apropiati cu care iesi la bere sa urmaresti un meci de fotbal. Sau adauga prietenii la distanta, dar care stii sigur ca au plasat macar un pariu la viata lor.


La final, noi vom verifica atat castigatorii, cat si persoanele adaugate in grup de catre castigatori si daca te suspectam de lipsa de omenie, cu durere in suflet te vom anunta de anularea premiului.   


Intra acum pe grup, invita-ti prietenii si poti castiga unul din cele 4 premii de 25 RON saptamanal!


1. Organizatorul concursului este Legalbet SRL, firma inregistrata cu numar de ordine in registrul comertului J40/6113/25.4/2016, avand Codul Unic de Inregistrare 36007719.

2. Pentru acest concurs, o saptamana este definita ca si perioada intre Miercuri ora 13:00 si Miercurea urmatoare ora 12:59 (ora Romaniei).

3. Concursul este saptamanal si va continua pana cand organizatorul va anunta pe grupul de Facebook incheiera concursului.

4. Vom extrage 4 castigatori + 4 rezerve pentru fiecare saptamana de concurs. In cazul in care unul sau mai multi castigatori din cei 4 extrasi initial nu au respectat conditiile de participare, vom inlocui castigatorii care nu au respectat regulile concursului cu rezervele.  

5. Extragerea va avea loc in fiecare zi de Joi, pana la ora 17:00.

6. Participantii la concurs trebuie sa fie majori (18 ani impliniti).

7. Prietenii adaugati pe grup de catre participanti trebuie sa fie majori (18 ani impliniti).

8. Prietenii adaugati in grup si etichetati, pot la randul lor sa participe la concurs.

9. Ne rezervam dreptul sa excludem anumiti participanti de la cest concurs, daca vom considera ca regulile au fost incalcate.