Concordia Chiajna-Dinamo Bucuresti, meci foarte important pentru cainii rosii

Dinamo Bucuresti este in cautarea primei victorii in 2017, insa Chiajna nu a mai pierdut in fata cainilor rosii de 4 meciuri si va fi un adversar dificil.
 

58a15b2d1fda3_1486969645.jpg

Echipa lui Ioan Andone este intr-o situatie delicata, fiind pe locul 6 in acest moment, ultimul care duce in playoff, cu 32 la puncte, la egalitate cu Astra Giurgiu. De partea cealalta, echipa lui Dan Alexa se afla pe locul 12 cu 18 puncte, nu a mai castigat in Liga 1 de la mijlocul lunii Noiembrie a anului trecut si are nevoie de puncte pentru playout. 

Chiajna s-a dovedit o nuca tare pentru Dinamo in ultimele intalniri directe, cainii fiind eliminati in semifinalele Cupei Ligii din sezonul trecut dupa 3-0 la Chiajna si 1-1 in Stefan cel Mare, si pierzand de asemenea acasa cu 1-0 in turul de campionat. Dupa ultimele achizitii de marca, cum sunt Bumba, Dielna si Rivaldinho, nimeni altul decat fiul celebrului Rivaldo, Ioan Andone spera ca elevii sai sa repete evolutiile bune din meciurile amicale desfasurate in aceasta iarna in perioada de pregatire, sa nu mai faca greseli in aparare si sa-si arate plusul de valoare pentru a-si adjudeca cele 3 puncte. 

Nici Chiajna nu s-a miscat rau in perioada de mercato, reusind sa aduca 3 jucatori foarte buni, si anume Raul Costin, Daniel Popescu si Ovidiu Herea, ultimul dintre acestia reusind sa si marcheze in egalul obtinut in prima etapa din 2017, 1-1 la Botosani. Ilfovenii au o echipa foarte experimentata, cu jucatori precum Balgradean, Barboianu sau Feussi, trecuti prin curtea lui Dinamo, care au ambitii mari si vor juca la capacitate maxima pentru a obtine un rezultat pozitiv. 

Dupa cum bine stim, terenul de la Chiajna este unul sintetic, iar acest lucru ar putea fi un alt avantaj pentru jucatorii gazda, care sunt mult mai familiarizati cu aceasta suprafata. De aceea cred ca vom avea un meci prudent la inceput, un meci in care oaspetii vor incerca sa le ia pulsul adversarilor, multumindu-se cu un joc de posesie, in care sa incerce sa nu faca greseli in aparare. Spun acest lucru deoarece principala problema a lui Dinamo este in continuare apararea, cainii primind numai putin de 30 de goluri in cele 22 de meciuri disputate pana acum. Mizez pe o prima repriza echilibrata, cu un joc de tatonare in care niciuna din cele doua echipe nu va lua un avantaj pe tabela. 

Pont: X pauza @ 2.04 Unibet