Competitii de poker cu 10 000 euro saptamanal

In fiecare saptamana din luna iulie ai sansa de a castiga sute sau chiar mii de euro daca vei juca poker. Nu ne referim aici la vreun turneu in care trebuie sa te lupti pentru a lua un premiu cat mai mare, ci la promotia oferita de casa online Unibet. Aici in fiecare saptamana, pana pe 5 august, ai sansa de a obtine unul sau chiar doua din premiile totale de 10 000 euro.



Ce trebuie sa fac?

Toti utilizatorii Unibet, vechi sau noi, sunt eligibili la promotie, pentru a intra in competitie trebuind sa participi la diverse jocuri cash din aplicatia de poker, ce poate fi downloadata atat pe desktop, cat si pe mobil. Pentru fiecare cerinta indeplinita atat la Hold’em, cat si la Omaha, vei primi un anumit numar de puncte, cerintele consultandu-se pe pagina promotiei. Sunt 5 cerinte cu frecventa nelimitata (puncte pe care le poti obtine de cate ori vrei), pentru patru dintre ele oferindu-se unul, doua, trei sau patru puncte, in functie de tipul de joc pe care il preferi (Hold’em/Omaha). O mana se ia in calcul la punctaj doar daca ai vazut flopul (primele 3 carti de pe masa) avand cartile in mana. A cincea cerinta iti acorda 300 puncte la Omaha si 1000 puncte la Hold’em de fiecare data cand ai norocul de a primi o chinta de culoare.


De asemenea, vei primi 200, 500 sau 1000 puncte zilnic si saptamanal, indiferent daca joci Hold’em sau Omaha in cazul in care vei indeplini alte 5 cerinte. Nu poti obtine puncte zilnice, respectiv saptamanale atat pentru Hold’em, cat si pentru Omaha, trebuind sa te axezi pe un singur tip de joc. In functie de mizele la care joci se vor aplica multiplicatori de puncte. Astfel, daca vei participa la jocuri cash cu mize medii NL/PL25 multiplicatorul va fi 1, daca vei juca la NL/PL50 multiplicatorul este 2, punctele dublandu-se in acest caz, iar daca vei participa la jocuri cash NL/PL100 multiplicatorul este 3, punctele triplandu-ti-se. In schimb, daca vei participa la jocuri cash cu mize mari NL/PL200 multiplicatorul este 1, iar daca vei juca la NL/PL400 multiplicatorul este 2.


Despre recompense

In cazul in care vei alege sa participi la jocuri cash cu mize medii, trebuie sa stii ca in fiecare saptamana vor fi premiati primii 50 clasati. Astfel, primul va primi 600 euro, al doilea 400 euro, al treilea se va multumi cu 300 euro, al patrulea va obtine 250 euro, celui de-al cincilea i se vor credita 200 euro si asa mai departe, ultimii 20 clasati in premii alegandu-se cu 25 euro. Daca, in schimb, vei alege jocurile cash pe mize mari, vei avea sansa de a lua 2 000 euro saptamanal, acesta fiind premiul pentru ocupantul primului loc. Aici vor fi premiati doar 10 utilizatori, al doilea clasat urmand a obtine 1 250 euro, al treilea va primi 1 000 euro, celui de-al patrulea i se vor credita 550 euro, ocupantii ultimelor 5 pozitii multumindu-se cu 200 euro. Poti participa la aceste competitii de poker cu 10 000 euro saptamanal atat la jocuri cash cu mize medii, cat si la cele cu mize mari. Toate premiile sunt cash, fara cerinte de rulaj.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet inregistreaza-te aici
  • Participa la jocuri cash cu mize medii si/sau mari
  • Indeplineste cerintele pentru a castiga puncte si a urca in clasament
  • Fondul total de premii saptamanal este de 4 000 euro la jocurile cash cu mize medii si de 6 000 euro la mizele cash pe mize mari
  • Promotia se incheie pe 5 august


Ai sansa de a castiga doua premii in fiecare saptamana >>>