Comparare promotii Netbet vs Unibet

Inainte de a se inregistra la o casa de pariuri online, multi utilizatori o studiaza, chiar si mai multe zile, pentru a se convinge de punctele forte pe care le are.
 
Decizia de a investi banii in contul unei case de pariuri poate veni si in urma consultarii promotiilor respectivei case online, nefiind putini utilizatorii care prefera sa se inscrie in diverse promotii, fie ca este vorba de pariuri sportive, poker sau cazino. La acest capitol se remarca doua case de pariuri: Unibet si Netbet. Ambele ofera promotii atat pentru pariuri sportive, cat si pentru alte categorii, cum ar fi jocurile de cazino, dar si pokerul si jocurile de bingo in cazul celor de la Unibet, doar ca exista o pondere mai mare pentru una in cazul pariurilor sportive, iar pentru cealalta in cazul celorlalte jocuri.
 

Ce ne ofera Netbet la capitolul promotii?


La casa de pariuri Netbet  gasim, in medie, 5 promotii pe saptamana la pariuri sportive. Premiile in urma celor mai multe promotii pot fi obtinute cu usurinta, constand intr-un freebet sau in bani bonus ce trebuie rulati, de regula, de 6 ori la cote minime de 1.6. Mare parte dintre promotii se refera la un meci de fotbal, insa avem si promotii, ce-i drept, rare, pomenind un meci sau o competitie de tenis sau chiar alte sporturi.


 
In ceea ce priveste jocurile de cazino, in acest moment Netbet ofera 7 promotii, majoritatea fiind pe termen lung. Spre exemplu, remarcam promotia de luni, de miercuri, de joi si de vineri, dar si promotia referitoare la inceputul de an sau cea de la ruleta sau de la jocul ca la aparate Starburst. Asadar, la Netbet, in ceea ce priveste promotiile accentul cade pe pariurile sportive.
 

La Unibet gasim o oferta la fel de buna?


Nu la fel putem spune si despre Unibet care, intr-adevar, propune cateva promotii sportive, mai ales acum, in apropierea unor competitii majore precum Australian Open sau Cupa Africii, insa categoric nu sunt la fel de multe ca la Netbet. De asemenea, pot exista promotii  periodice referitoare la Campionatul de Pariere Live sau la turnee asemanatoare. Avem si promotii pe parcursul unui sezon intreg, ca de exemplu ‘’Asigurarea 90+’’  sau ‘’20% extra la multiplele din Europa League’’. In multe cazuri premiile sunt acordate sub forma de bonus, acesta trebuind rulat de 3 ori la cote minime de 1.4 inainte de a putea fi retras.


 
Sunt insa si premii acordate sub forma de cash, acestea netrebuind rulate. Se intampla la multe promotii privind pokerul. Pana luna trecuta aveam saptamanal cateva promotii la cazino, e drept, cu premii modeste. Se pare ca incepand cu acest an sau, cel putin in luna ianuarie, Unibet nu mai ofera promotii la jocuri de cazino. In schimb, cele ce vizeaza pokerul online sunt nu neaparat mai multe fata de anterioarele luni, cat cu premii mai mari. Promotiile pot dura intreaga luna, cum este cazul ‘’Misiunii lunii’’ sau cateva saptamani. De asemenea, acestea se pot referi si la turnee speciale in camera de poker, turnee care te pot califica pentru evenimente live, cum ar fi ‘’Unibet Romanian Poker Series’’.
 
De asemenea, Unibet este singura casa de pariuri licentiata in Romania la care se poate juca bingo online. Iubitorii acestui joc pot alege momentan dintre 4 promotii sau, de ce nu, le pot incerca pe toate, unele referindu-se la turnee, altele la reduceri sau oferte zilnice in camerele de bingo.
 

Concluzii


1. Netbet si Unibet dispun de cele mai multe promotii dintre casele de pariuri licentiate in Romania
2. Netbet se axeaza pe promotiile pariurilor sportive, in vreme ce Unibet se axeaza pe cele pentru poker si bingo
3. Unibet este singura casa de pariuri ce ofera jocuri de bingo
4. Cel putin in luna ianuarie a anului 2017, Unibet nu mai afiseaza promotii privind jocuri de cazino.