CM 2018: Programul zilei de joi

Cupa Mondială de fotbal din Rusia continuă cu meciurile din faza grupelor. Până acum Rusia, Uruguay, Franţa, Croaţia, Belgia, Anglia, Spania, Portugalia, Danemarca, Argentina, Suedia, Mexic, Brazilia şi Serbia s-au calificat în optimile de finală, în timp ce Arabia Saudită, Egipt, Maroc, Peru, Costa Rica, Tunisia, Panama, Polonia, Australia, Nigeria, Islanda, Coreea de Sud, Germania şi Serbia au fost eliminate.


Dacă nu câştigă cu Senegal, "Los Cafeteros" pleacă acasă!


În Grupa H se ştie doar că Polonia a fost eliminată, iar restul de trei echipe - Japonia, Senegal, Columbia - se vor lupta pentru calificarea în optimi. Cu o victorie, Japonia va face 7 puncte şi va fi calificată, indiferent de rezultatul meciului Senegal - Columbia. Niponii se pot califica şi cu un egal sau chiar şi cu o înfrângere în faţa polonezilor, cu condiţia ca Senegal să o bată pe Columbia. Mult mai atractivă va fi partida dintre Senegal şi Columbia, în care africanii se pot califica cu o victorie sau un egal, în timp ce sud-americanii nu au decât o opţiune, să câştige. Clasament Grupa H: 1. Japonia 4 puncte, 2. Senegal 4 puncte, 3. Columbia 3 puncte şi 4. Polonia 0 puncte.


De la ora 17:00, sunt programate partidele din Grupa H: Japonia - Polonia (Volgograd) şi Senegal - Columbia (Samara).


Cine va termina pe primul loc, Anglia sau Belgia?


În Grupa G totul este clar, Anglia şi Belgia sunt deja calificatele în optimile de finală, în timp ce Panama şi Tunisia vor pleca acasă. Cel mai atractiv meci al zilei va fi cel dintre englezi şi belgieni, care vor lupta pentru a câştiga grupa. Ambele reprezentative au avut un parcurs impecabil în preliminarii, în meciurile amicale şi mai ales la Cupa Mondială, unde au câştigat 6 puncte şi au înscris nu mai puţin de 8 goluri. Harry Kane şi Romelu Lukaku au marcat 5, respectiv 4 goluri, fiind printre favoriţii la titlul de golgheter. Partida dintre Panama şi Tunisia nu are nicio miză, fiind doar de palmares. Clasament Grupa G: 1. Anglia 6 puncte, 2. Belgia 6 puncte, 3. Tunisia 0 puncte, 4. Panama 0 puncte.În Grupa G, de la ora 21:00 vor avea loc meciurile Anglia - Belgia (Kaliningrad) şi Panama - Tunisia (Saransk).