Cluj vs Arad, la cote prea mari, prea ca la ţară

CFR Cluj a trecut cu bine peste eşecul de acasă cu Gaz Metan Mediaş, câştigând cu 2-0 în deplasare cu FC Argeș Pitești. Echipa antrenată de Dan Petrescu este după 10 etape disputate în sezonul regular pe locul 3 în clasament, cu 21 puncte, la 3 puncte de FCSB şi U Craiova. FC UTA Arad a pierdut în ultima etapă acasă cu Gaz Metan Mediaş şi a ajuns sub linia de play-off, pe poziţia a 7-a, cu 14 puncte. Echipa antrenată de László Balint este însă neînvinsă în deplasare de când a revenit în Liga 1, astfel că meciul din Gruia se anunţă foarte interesant.

Casa de pariuri 888 Sport îţi oferă cote minunate pentru a putea paria pe cel mai atractiv meci din etapa a 11-a a Ligii 1. Mai exact, ai cota 7.00 pentru o victorie a clujenilor şi cota 81.00 pentru un succes al arădenilor pe "Dr. Constantin Rădulescu" din Cluj Napoca.

Ce trebuie să faci pentru a profita de aceste cote mărite la 888 Sport?

  • Fă-ți cont la 888 Sport până duminică, 22 noiembrie 2020, ora 20:00;
  • Pariază pe victoria lui CFR Cluj sau a lui FC UTA Arad, la cotă de 7.00, respectiv 81.00;
  • Acest pariu pe cotă marită îţi va aduce imediat şi bonusul de înregistrare la 888 Sport, în valoare de 100% din primul tău depozit, până la 1.000 lei.

Cum procedezi dacă pariul tău va fi câştigător?

  • Doar 25 lei din pariul plasat de tine se vor calcula la cotă mărită, însă pe bilet poţi pune orice miză doreşti;
  • Dacă mizezi pe CFR Cluj şi pariul va fi câştigător, vei bifa pariuri gratuite în valoare de 175 lei;
  • Dacă pariezi pe FC UTA Arad şi aceasta câştigă la Cluj Napoca, vei obţine în cont pariuri gratuite de 81.00 x 25 lei = 2.025 lei;
  • Primeşti cash câştigul conform cotei normale de pe site şi îl poti retrage oricând. Restul sumei ţi se va credita ca bonus, sub formă de pariuri gratuite, în maxim 72 ore de la încheierea partidei şi este valabil timp de 7 zile;
  • Câştigurile rezultate din pariurile gratuite trebuie rulate o singură dată;
  • Cotele normale de pe 888 Sport sunt 1.32 pentru un suces al lui CFR Cluj, 4.90 remiza şi 9.50 pentru o victorie a lui FC UTA Arad.

CFR Cluj are nevoie de victorie în meciul cu FC UTA Arad, pentru a încerca să le egaleze la puncte pe Fotbal Club FCSB şi Universitatea Craiova. În plus, "feroviarii" vor juca joi acasă în Gruia cu AS Roma şi au nevoie de de cele 3 puncte cu arădenii pentru a putea pregăti în linişte şi partida cu italienii din Europa League. Meciul dintre "alb-vişinii" şi "alb-roşii" are şi o super ofertă, pentru clienţii noi. Promoțiile săptămânale de la 888 Sport sunt doar o picatură din oceanul de oferte cu care ne răsfață această casă de pariuri. Citiți recenzia completă 888 Sport şi veţi găsi o mulţime de motive pentru a vă deschide cont aici.