Club Brugge debuteaza pe terenul celor de la Mechelen

Club Brugge vrea sa inceapa noul sezon cu dreptul, inregistrand o victorie pe terenul celor de la Mechelen. Meciul nu va fi unul usor, insa majoritatea caselor de pariuri o dau favorita pe campioana Belgiei.

 

Pentru inceput, insa, sa ne uitam peste cateva detalii in legatura cu gazdele. Mechelen se lupta anul trecut pentru un loc in Europa league, insa nu a reusit sa faca fata in play-off-ul pentru aceasta competitie. De asemenea, rezultatele din perioada de pregatire nu reprezinta chiar cel mai bun indicator al formei jucatorilor.

 

In pauza de vara, Mechelen a intalnit, in mare parte, echipe din ligile inferioare, inregistrand un golaveraj de 36-5 in 9 meciuri.

 

De cealalta parte, Club Brugge au reusit sa se impuna sezonul trecut, dupa ce au castigat 7 dintre cele 10 meciuri din play-off. Au jucat 7 meciuri in perioada de proba, insa au inscris aproximativ de trei ori mai putine goluri decat adversarii lor. Ce-i drept, adversarii au fost mai dificili.

 

Insa Brugge a demonstrat ca inca se afla intr-o forma foarte buna dupa ce a castigat Supercupa Belgiei in fata celor de la Standard Liege. Mai mult decat atat, campionii au un avantaj si in ceea ce priveste rezultatele directe. Mechelen nu a castigat niciunul dintre ultimele 5 meciuri disputate cu Brugge. In ultimele 3, de exemplu, a incasat zece goluri si a marcat doar 3.

 

Pariere

 

Dupa cum am spus mai devreme, casele de pariuri ii dau favoriti pe campioni, iar NetBet iti ofera o cota relativ buna, de 1.80, daca mizezi pe victoria lor.