Club Brugge - Anderlecht, duel între români !

Club Brugge

Gazdele se alfa pe locul secund in Jupiler League, cu 41 de puncte, la doar 4 in spatele liderului Anderlecht. Trupa la care evolueaza fostul dinamovist Dorin Rotariu, a bifat in cele 7 etape din play-off de pana acum, 3 victorii, doua remize si doua infrangeri, partide in care a marcat 12 goluri si incasand 10. Club Brugge se afla intr-o forma excelenta, cu 3 victorii consecutive, in una dintre ele marcator decisiv fiind chiar romanul. Brugge se descurca cel mai bine atunci cand joaca acasa, acolo unde nu a mai pierdut din decembrie 2016.

Anderlecht

Chipciu si Stanciu sunt lideri si asa vor ramane indiferent de rezultatul meciului din aceasta seara. Anderlecht se lauda cu cea mai buna aparare din play-off, cu doar doua goluri primite in 7 etape. Violetii nu trec prin cea mai buna forma, cu o remiza si o infrangere in ultimele 3 meciuri din campionat. Trebuie sa tinem cont de faptul ca oaspetii acestui meci au fost egalii celor de la Manchester United, englezii nereusind sa-i invinga in cele 180 de minute regulamentare din Europa League. Anderlecht este neinvinsa in deplasare din luna martie a acestui an, insa nu este favorita acestui meci.

Desi in ultimul meci direct Anderlecht s-a impus categoric (2-0), aceasta nu a mai castigat la Brugge din 2015, intampinand de fiecare data probleme pe acest stadion. Astfel, gazdele sunt favoritele partidei, chiar daca meciul va fi unul extrem de disputat, in care trupa lui Chipciu si Stanciu va avea un cuvant greu de spus.


Pont: Ambele echipe marcheaza si peste 2.5 goluri @ 1.95