Cine va triumfa în "Derby d'Italia"? "Nerazzurrii" sau "Bianconerii"?

"Derby d'Italia" o găseşte de această dată pe Internazionale Milano clasată deasupra lui Juventus Torino. "La Vecchia Signora" are 9 titluri consecutive în Serie A, însă acum este abia pe locul 4 în clasament, la 7 puncte de liderul AC Milan. Inter Milano este la 3 puncte de AC Milan şi speră să câştige duminică meciul cu Juve, pentru a continua lupta pentru titlu doar cu "Il Diavolo".

Casa de pariuri 888 Sport îţi oferă cote minunate pentru a putea paria pe acest meci atât de aşteptat din Serie A. Mai exact, ai cota 15.00 pentru o victorie a "Nerazzurri" şi cota 16.00 pentru un succes al "Bianconeri" pe "Stadio Giuseppe Meazza" din Milano.

Ce trebuie să faci pentru a profita de aceste cote mărite la 888 Sport?

  • Fă-ți cont la 888 Sport până duminică, 17 ianuarie 2021, ora 21:45;
  • Pariază pe victoria lui Internazionale Milano sau a lui Juventus Torino, la cotă de 15.00, respectiv 16.00;
  • Acest pariu pe cotă marită îţi va aduce imediat şi bonusul de înregistrare la 888 Sport, în valoare de 100% din primul tău depozit, până la 1.000 lei.

Cum procedezi dacă pariul tău va fi câştigător?

  • Doar 25 lei din pariul plasat de tine se vor calcula la cotă mărită, însă pe bilet poţi pune orice miză doreşti;
  • Dacă mizezi pe Internazionale Milano şi pariul va fi câştigător, vei bifa pariuri gratuite în valoare de 375 lei;
  • Dacă pariezi pe Juventus Torino şi aceasta câştigă la Milano, vei obţine în cont pariuri gratuite de 16.00 x 25 lei = 400 lei;
  • Primeşti cash câştigul conform cotei normale de pe site şi îl poti retrage oricând. Restul sumei ţi se va credita ca bonus, sub formă de pariuri gratuite, în maxim 72 ore de la încheierea partidei şi este valabil timp de 7 zile;
  • Câştigurile rezultate din pariurile gratuite trebuie rulate o singură dată;
  • Cotele normale de pe 888 Sport sunt 2.50 pentru un suces al lui Internazionale Milano, 3.55 remiza şi 2.75 pentru o victorie a lui Juventus Torino.

Internazionale Milano a câştigat doar 1 punct în ultimele 2 etape în care a pierdut la Genova cu 2-1 în faţa Sampdoriei şi a remizat 2-2 pe "Stadio Olimpico" cu AS Roma. Juventus Torino a început perfect anul, 4-1 acasă cu Udinese Calcio, 3-1 în deplasare cu liderul AC Milan şi 3-1 acasă cu Sassuolo Calcio. Va fi un meci foarte interesant, care are şi o super promoţie la 888 Sport pentru clienţii noi. Citiţi recenzia completă a casei de pariuri 888 Sport şi vă veţi convinge că merită pe deplin să aveți cont la această casă de pariuri!