Cine va fi urmatorul antrenor la Belgiei?

Dupa parcursul dezamagitor de la turneul european, nationala de fotbal a Belgiei se afla acum intr-o situatie oarecum ciudata. Marc Wilmots a fost demis in urma meciului pierdut in sferturi, in fata nationalei Tarii Galilor, iar federatia este in cautarea unui antrenor care poate aduce un suflu nou in randul jucatorilor si care poate obtine un trofeu la un turneu major.

 

Unele case de pariuri iti permit deja sa mizezi pe viitorul antrenor al acestei nationale de fotbal. Cine crezi ca va fi cel caruia federatia ii va incredinta misiunea de a duce una dintre cele mai promitatoare selectionate catre succes?

 

Louis van Gaal este considerat de majoritatea oamenilor principalul favorit la ocuparea locului de selectioner al Belgiei. In ciuda mandatului oarecum nereusit de la Manchester United, la finalul caruia a fost inlocuit de Jose Mourinho, Van Gaal ramane unul dintre cei mai buni antrenori din ultimii ani, fiind responsabil de promovarea unor tineri extrem de talentati pe parcursul timpului.

 

Michel Preud'homme este celalalt mare favorit. In cazul in care nu stiai, belgianul este actualul antrenor al lui Brugge, echipa pe care a reusit sa o ghideze catre titlu in ultimul sezon. Din cate se pare, insa, federatia nu ar vrea sa intervina in timp ce contractul sau cu echipa respectiva inca mai este valabil.

 

Hein Vanhaezebrouck este un alt antrenor belgian de succes despre care s-a spus ca ar putea ajunge pe banca tehnica a nationalei tarii sale. Vanhaezebrouck o antreneaza in prezent pe Gent, pe care a reusit sa o duca in optimile Champions League si cu care a terminat pe locul 3 in campionatul intern. In mod interesant, Vanhaezebrouck ar fi declarat ca isi doreste sa antreneze la un moment dat nationala Belgiei.

 

Alain Perrin s-ar numara si el printre cei care vor sa antreneaza Belgia. Perrin tocmai a fost demis din functia de manager al nationalei de fotbal a Chinei dupa o serie de rezultate foarte slabe.

 

Pariere

 

Unibet il vede favorit pe Louis Van Gaal, iar daca mizezi pe faptul ca el va deveni antrenorul nationalei de fotbal a Belgiei, vei beneficia de o cota de 3.00