Cine va castiga cea mai tare semifinala de la Euro 2016?

Ne asteapta un duel titanic in cea de-a doua semifinala de la Euro 2016. In urma cu doi ani, germanii au reusit sa ii invinga pe francezi in sferturile Mondialului din Brazilia, dar acum, lucrurile s-au schimbat. Franta este o echipa care a crescut extrem de mult intre timp si mizeaza acum pe un nou val de jucatori extrem de talentati.

 

Didier Deschamps, de exemplu, are la dispozitie un lot complet pentru acest meci. Dupa cum probabil iti amintesti, in ultimul meci, Samuel Umtiti i-a luat locul lui Adil Rami in centrul apararii, iar N'Golo Kante a fost suspendat. Avand in vedere ca Franta a incasat doua goluri de la islandezi, este posibil sa-l vedem din nou pe Rami in centru. Cat despre Kante, trebuie sa spun ca jucatorul a fost laudat pana acum pentru performantele sale. Astfel, sunt sanse mici ca el sa nu intre in primul unsprezece.

 

Germanii, de cealalta parte, nu o duc la fel de bine in ceea ce priveste lotul de jucatori. Mats Hummels va lipsi din aparare din cauza unei suspendari, Sami Khedira este accidentat, iar pentru Mario Gomez turneul a luat deja sfarsit. Francezii ar putea sa profite de pe urma acestor absente, insa ar putea, in acelasi timp, sa ramana expusi.

 

Pariere

 

In asemenea cazuri, nu cred ca este indicat sa pariezi pe victoria unei echipe decat daca ai analizat in detaliu partida si ai motive bune sa crezi ca una dintre echipe se va impune. Pentru Franta-Germania, recomand un pariu simplu, pe faptul ca ambele echipe vor inscrie. Cei de la Unibet ofera o cota de 2.08.