Cine va avea ghinion pe 13 în etapa a 13-a, CFR sau FCSB?

CFR Cluj este pe locul 3 în clasament cu 24 puncte, în timp ce Fotbal Club FCSB este lider cu 30 puncte. Echipa antrenată de Edward Iordănescu a fost eliminată joi din Europa League după înfrângerea de la Berna cu BSC Young Boys şi se va concentra de acum doar în campionat, unde vrea al 4-lea titlu la rând. FCSB este în sfârşit cea mai puternică echipă din Liga 1, având cele mai multe victorii şi cel mai bun atac, astfel că va merge în Gruia cu obiectivul de a câştiga, deşi nu a marcat niciun gol în ultimele 4 partide cu "feroviarii".

Casa de pariuri 888 Sport îţi oferă cote minunate pentru a putea paria pe cel mai atractiv meci al etapei a 13-a din Liga 1. Mai exact, ai cota 16.00 pentru o victorie a "alb-vişiniilor" şi cota 15.00 pentru un succes al "roş-albaştrilor" pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" din Cluj Napoca.

Ce trebuie să faci pentru a profita de aceste cote mărite la 888 Sport?

  • Fă-ți cont la 888 Sport până duminică, 13 decembrie 2020, ora 21:00;
  • Pariază pe victoria lui CFR Cluj sau a lui FCSB, la cotă de 16.00, respectiv 15.00;
  • Acest pariu pe cotă marită îţi va aduce imediat şi bonusul de înregistrare la 888 Sport, în valoare de 100% din primul tău depozit, până la 1.000 lei.

Cum procedezi dacă pariul tău va fi câştigător?

  • Doar 25 lei din pariul plasat de tine se vor calcula la cotă mărită, însă pe bilet poţi pune orice miză doreşti;
  • Dacă mizezi pe CFR Cluj şi pariul va fi câştigător, vei bifa pariuri gratuite în valoare de 400 lei;
  • Dacă pariezi pe FCSB şi aceasta câştigă în Gruia, vei obţine în cont pariuri gratuite de 15.00 x 25 lei = 375 lei;
  • Primeşti cash câştigul conform cotei normale de pe site şi îl poti retrage oricând. Restul sumei ţi se va credita ca bonus, sub formă de pariuri gratuite, în maxim 72 ore de la încheierea partidei şi este valabil timp de 7 zile;
  • Câştigurile rezultate din pariurile gratuite trebuie rulate o singură dată;
  • Cotele normale de pe 888 Sport sunt 2.95 pentru un suces al lui CFR Cluj, 3.05 remiza şi 2.50 pentru o victorie a lui FCSB.

CFR Cluj este neînvinsă acasă în Liga 1 în ultimele 9 meciuri jucate cu FCSB, însă acum fosta Steaua este uşor favorită. "Feroviarii" au mare nevoie de un succes după ce au fost eliminaţi de arbitrul francez Benoît Bastien & Young Boys Berna, însă şi "Fecesebiştii" vor să câştige în Gruia, pentru a-şi consolida locul întâi în clasament şi a se distanţa la 9 puncte de campioană. Va fi un meci foarte atractiv, care are şi o super promoţie la 888 Sport. Citiţi recenzia completă a casei de pariuri 888 Sport şi vă veţi convinge că merită pe deplin să aveți cont la această casă de pariuri!