Cine triumfă în Champions League? "Lăncierii" sau "cormoranii"? Ajax sau Liverpool?

Ajax Amsterdam nu a reuşut anul trecut să se califice în optimile Ligii Campionilor într-o grupă Valencia, Chelsea şi Lille. FC Liverpool a câştigat grupa cu Napoli, Salzburg şi Genk, însă a fost scoasă în optimi de Atlético Madrid. În acest sezon "cormoranii" sunt favoriţi de a câştiga Grupa D, în timp ce "lăncierii" se vor lupta cu Atalanta Bergamo pentru locul secund şi a evita locul 3, care este de Europa League. E greu de crezut că danezii FC Midtjylland pot evitla ultimul loc într-o astfel de grupă.

Casa de pariuri 888 Sport îţi oferă cote foarte atractive pentru a putea paria pe acest meci din Grupa D al Ligii Campionilor. Mai exact, ai cota 34.00 pentru o victorie a olandezilor şi cota 9.00 pentru un succes al englezilor pe "Johan Cruijff ArenA" din Amsterdam.

Ce trebuie să faci pentru a profita de aceste cote mărite la 888 Sport?

  • Fă-ți cont la 888 Sport până miercuri, 21 octombrie 2020, ora 22:00;
  • Pariază pe victoria lui Ajax Amsterdam sau a lui FC Liverpool, la cotă de 34.00, respectiv 9.00;
  • Acest pariu pe cotă marită îţi va aduce imediat şi bonusul de înregistrare la 888 Sport, în valoare de 100% din primul tău depozit, până la 1.000 lei.

Cum procedezi dacă pariul tău va fi câştigător?

  • Doar 25 lei din pariul plasat de tine se vor calcula la cotă mărită, însă pe bilet poţi pune orice miză doreşti;
  • Dacă mizezi pe Ajax Amsterdam şi pariul va fi câştigător, vei bifa pariuri gratuite în valoare de 850 lei;
  • Dacă pariezi pe FC Liverpool şi aceasta câştigă la Amsterdam, vei obţine în cont pariuri gratuite de 9.00 x 25 lei = 225 lei;
  • Primeşti cash câştigul conform cotei normale de pe site şi îl poti retrage oricând. Restul sumei ţi se va credita ca bonus, sub formă de pariuri gratuite, în maxim 72 ore de la încheierea partidei şi este valabil timp de 7 zile;
  • Câştigurile rezultate din pariurile gratuite trebuie rulate o singură dată;

Cotele normale de pe 888 Sport sunt 4.90 pentru un suces al lui Ajax Amsterdam, 4.00 remiza şi 1.72 pentru o victorie a lui FC Liverpool.

Ajax Amsterdam s-a distrat în ultima etapă din Eredivisie, surclasând-o cu 5-1 acasă pe SC Heerenveen. În Premier League, FC Liverpool a terminat la egalitate cu Everton, scor 2-2, în "The Merseyside derby". Olandezii sunt pe locul 2 în clasament în campionatul intern iar englezii pe poziţia a 3-a. Acum cele două echipe de legendă se vor duela în Liga Campionilor, meciul urmând a fi foarte interesant. Clienţii noi pot beneficia şi de o promoţie minunată dacă îşi vor face cont la 888 Sport până miercuri, 21 octombrie 2020, ora 22:00.