Cine este Quique Setien, noul antrenor al Barcelonei

Infrangerea cu Atletico Madrid din semifinalele Supercupei Spaniei pare sa-i fi fost fatala lui Ernesto Valverde, demis la inceputul saptamanii. Ernesto Valverde este primul antrenor demis de la Barcelona in plin campionat dupa o perioada de 17 ani. Valverde a lasat echipa pe primul loc in campionat, este drept, la egalitate de puncte cu Real Madrid. In cei doi ani si jumatate in care a fost la formatia „blaugrana” Valverde a antrenat 145 partide, castigand 97 dintre ele, obtinand 32 remize, suferind 16 infrangeri. Valverde a castigat La Liga in 2017-2018 si 2018-2019, a luat Cupa Spaniei in 2017-2018 si Supercupa Spaniei in 2018.

Setien a antrenat mai mult in ligile inferioare din Spania

Barcelona este cunoscuta in ultimul timp ca aduce antrenori care nu au avut neaparat contact cu echipe mari in cariera de manager. Este si cazul lui Quique Setien, care, inainte de a semna cu Barcelona, a antrenat Betis. De altfel, la echipele de club Setien a antrenat doar in Spania. Celelalte formatii pregatite de el au fost: Racing Santander, Poli Ejido, Logrones, Lugo si Las Palmas. Setien a avut o scurta aventura si prin Africa, pentru a antrena nationala Guineei Ecuatoriale. Se intampla in 2006, spaniolul rezistand doar 3 luni acolo.

Ca jucator, Setien a evoluat intre 1977 si 1996 doar in Spania. Cel mai sonor nume la care a activat este Atletico Madrid, pentru care a disputat 73 partide. A mai purtat tricoul lui Racing Santander, Logrones si Levante, inscriind un total de 95 goluri in cele 518 partide, incluzand aici doua goluri contra Barcelonei. Un amanunt interesant este acela ca in timpul liber Setien practica sahul. Ba chiar in multe randuri a fost vazut jucand in compania marelui Anatoli Karpov, de 10 ori la rand campion mondial la sah in anii ’80. De aici deducem ca Setien este un mare strateg.

Debut facil pentru Setien ca antrenor al Barcelonei

Quique Setien este noul antrenor al Barcelonei, meciul de debut fiind pe teren propriu impotriva Granadei, echipa aflata la mijlocul clasamentului. La casa de pariuri Unibet vei gasi peste 200 optiuni pe acest meci. Dupa ce iti vei alege pariurile, poti urmari meciul in transmisiune directa in sectiunea „Pariuri live”. Sigur, partida se poate vedea si daca nu ai plasat niciun pariu pe ea. Pentru asta trebuie doar sa fii logat si sa ai bani in cont sau sa fi pariat in ultimele 24 ore.

Mizeaza pe pariurile care iti atrag atentia