Chicago - Joc de casino online la Novomatic

Diversitatea temelor abordate in aceste sloturi l-au facut pe producator sa fie apreciat si totodata premiat in mai multe randuri la cele mai importante gale din industria iGaming-ului. Una dintre operele sale este si Chicago.

Un slot care in loc de stralucirea si glamourul obisnuit asociate cu celebra piesa a musicalului cu acelasi nume, vine cu o versiune unde tema principala este epoca gangsterilor din anii 30.

Ecranul nu este colorat, ci albul si negrul predominat, exceptie fiind simbolul Scatter, care este singurul colorat. Cu functii speciale si personaje ale vremii respective drept simboluri de top, Chicao demo sau pe bani reali iti prezinta si unul dintre mafiotii cei mai cunoscuti din istorie: Al Capone.

Joaca aici slotul Chicago!

Una peste alta este un slot interesant, a carui actiune are loc pe cinci role si trei randuri, iar platile sunt efectuate in 20 de modalitati diferite. Singura exceptie este ca simbolurile stivuite pe o linie de plata sa fie consecutive pe linie, de la stanga catre dreapta, asta pentru ca acel castig sa fie si validat.

RTP-ul este unul cat se poate de interesant, 96.2%, volatilitatea medie-ridicata, iar cea mai mare plata ajunge pana la 3.000 X miza. Intr-adevar, nu iese cu nimic din tipar, iar mizele pe care poti sa jocuri jocul ca la aparate Chicago sunt cuprinse intre cativa bani si pana la 100 lei per rotire.

Functii speciale Chicago (Novomatic x Greentube)

Putem spune despre Chicago ca dincolo de tema interesanta din care este inspirat si mecanismele folosite, cat si grafica superioare, este un slot complet prin definitie. Pune la dispozitie jucatorilor si caracteristici speciale, respectiv functie speciala cu rotiri gratuite.

Tot ce trebuie sa faci este sa ai stivuit pe ecran 3 X Scatter, reprezentat grafic de celebra masina a mafiei anilor 30. Trei sau mai multe astfel de simboluri activeaza functia speciala de 12 rotiri gratuite cu bonusul "impusca sticlele".

Fiecare rotire din functia rotiri gratuite la care este obtinut un castig va beneficia de un multiplicator de castig daca exista un castig la finalul acelei rotiri. Sunt mai multe tipuri de multiplicatori de castig: 1X, 2X, 3X, 5X si 10X. Functia este redeclansabila, alte 12 jocuri gratuite vor fi adaugate daca in timpul functiei speciale rotiri gratuite sunt stivuite cel putin trei simboluri Scatter, fara ca numarul jocurilor gratuite sa fie limitat.

Exista si simboluri speciale, nu doar functii. Wild este unul dintre aceste simboluri, CHICAGO, al carui rol este substituirea tuturor simbolurilor obisnuite, cu exceptia Scatter. Poate fi stivuite pe toate cele cinci role si genereaza unul dintre cele mai mari castiguri ale slotului.

Plati ale jocului ca la aparate Chicago

Momentul in care iei decizia sa incepi o sesiune de pacanele online si alegi slotul Chicago, trebuie sa stii ca suma maxima pe care o poti castiga ajunge la 3.000 X miza. Intr-adevar, exista mai multe mize, de la cativa bani si pana la cateva sute de lei per rotire, insa si castigurile vin pe masura mizei folosite. Drept urmare, castigurile obtinute in slotul Chicago si raportate la miza de 1 leu sunt urmatoarele:

  • 5 X Wild pe linia de plata iti vor aduce un castig de pana la 500 X miza.
  • 5 X Scatter (cate unul pe fiecare rola) la finalul unei rotiri complete iti aduce pana la 100 X miza.
  • 5 X Ganster cu palarie si trabuc pe linia de plata iti vor aduce un castig de pana la 100 X miza.
  • 5 X Ganster cu palarie si pistol pe linia de plata iti vor aduce un castig de pana la 100 X miza.
  • 5 X Femeie pe linia de plata iti vor aduce pe linia de plata pana la 50 X miza.
  • 5 X Politist pe linia de plata iti vor aduce pana la 25 X miza.
  • 5 X barbat cu basca pe linia de plata iti vor aduce pana la 25 X miza.
  • 5 X A/K pe linia de plata iti vor aduce pana la 12.5 X miza.
  • 5 X Q, J, 10, 9 pe linia de plata iti vor aduce pana la 5 X miza.

Pentru ca o plata sa fie validata este nevoie ca simbolurile stivuite pe liniile de plata sa fie consecutive, de la stanga catre dreapta. Indeplinit acest mecanism, fiecare castig in parte intra in balanta.

Disponibilitatea pe mobil a slotului Chicago

Sloturile furnizorului Novomatic (GreenTube) pot fi jucate atat la cazino-urile online licentiate in Romania prin Oficiul National al Jocurilor de Noroc, cat si la cazino-urile terestre.

Insa, daca alegi sa il joci online, atunci trebuie sa stii ca o poti face direct de pe dispozitivul mobil, indiferent de sistemul de operare al dispozitivului tau. IOS, Android sau Windows, exista aplicatii ale operatorilor de jocuri de noroc care iti permit rularea slotului in cele mai bune conditii.

Unde poti juca Chicago demo sau pe bani reali

Furnizorul este popular in randul cazino-urilor licentiate din Romania, insa nu gasesti toate sloturile ce poarta amprenta Novomatic (GreenTube). Partea buna este ca poti juca Chicago demo sau pe bani reali si o poti face la Favbet, acolo unde ai parte si de jackpot indiferent la slotul pe care alegi sa il joci.