Chelsea - Southampton

Dupa infragerea surprinzatoare pe teren propriu de acum 4 etape in compania lui Crystal Palace, 1-2, Chelsea a mai suferit un esec etapa trecuta in derby-ul de pe Old Trafford cu United, scor 2-0. In conditiile in care Tottenham mergea ceas in Premier League de la sfarsitul lunii Februarie, acestia au profitat de pasii gresiti ai albastrilor si au ajuns la o distanta de doar 4 puncte in clasament. Asadar, presiunea este acum din ce in ce mai apasatoare pe umerii liderului, pentru care ratarea titlului de la o diferenta atat de mare ar fi sinonima cu un dezastru. 

Southampton joaca destul de bine in deplasare in ultimul timp, avand 3 victorii in ultimele 4 meciuri de pe teren strain, infrangerea venind acum 2 etape pe White Hart Lane, 2-1 pentru Spurs. Antrenorul sfintilor, francezul Claude Puel, nu se va putea baza pe stalpul din aparare - Van Dijk, care inca sufera dupa o accidentare la glezna, insa acesta nu cred ca va folosi o tactica foarte defensiva, ci va incerca sa-si joace sansa cu un joc curajos. De altfel, Southampton nu a pierdut din 2013 pe Bridge, remizand 1-1 si castigand 1-3 in precedentele 2 partide, jucate in 2015. 

Chelsea a aratat nesiguranta in aparare, primind gol in ultimele 6 partide disputate, 5 dintre acestea terminandu-se cu gol marcat de ambele parti. Southampton este o echipa buna pe contraatac, avand jucatori de viteza, care ii pot surprinde pe aparatorii londonezilor. Cred ca vom avea un meci cu goluri de ambele parti. 

Pont: Marcheaza ambele @ 1.88 Unibet