Chelsea are cota 21.00 la 888 Sport ca sa castige la Liverpool

După ce au câştigat matematic titlul, după o pauză de 30 de ani, jucătorii lui FC Liverpool nu s-au mai concentrat, iar în ultimele 2 etape au remizat cu FC Burnley şi au pierdut cu Arsenal. Deşi sunt cu gândul la vacanţa de vară, "cormoranii" ar vrea să o bată pe Chelsea şi să o trimită în Europa League. Chelsea are 4 victorii şi un eşec în ultimele 5 etape. Băieţii lui Frank Lampard sunt pe podium, au 63 puncte, însă Leicester City are 62 puncte iar Manchester United tot 62 puncte dar şi un joc mai puţin disputat. Londonezii vor juca în ultima etapă acasă cu Wolverhampton şi încă au emoţii pentru a se califica în Liga Campionilor.

Casa de pariuri 888 Sport îţi oferă cote foarte atrăgătoare pentru a putea paria pe cel mai atractiv meci din Premier League. Mai exact, ai cota 11.00 pentru o victorie a "roşilor" şi cota 21.00 pentru un succes al "albaştrilor".

Cum profiți de cotele mărite de la 888 Sport?

  • Fă-ți cont la 888 Sport până miercuri, 22 iulie, ora 22:15;
  • Pariază pe victoria lui FC Liverpool sau a lui Chelsea, la cota de 11.00, respectiv 21.00;
  • Acest pariu pe cotă marită îţi va aduce imediat şi bonusul de înregistrare la 888 Sport, în valoare de 100% din primul tău depozit, până la 1.000 lei.

Ce faci dacă pariul tău va fi câştigător?

  • Doar 25 lei din pariul plasat de tine se vor calcula la cotă mărită, însă pe bilet poţi pune orice miză doreşti;
  • Dacă mizezi pe FC Liverpool şi pariul va fi câştigător, vei bifa pariuri gratuite în valoare de 275 lei;
  • Dacă pariezi pe Chelsea şi aceasta câştigă pe "Anfield", vei obţine în cont pariuri gratuite de 21.00 x 25 lei = 525 lei;
  • Primesti cash câştigul conform cotei normale de pe site şi îl poti retrage oricând. Restul sumei ţi se va credita ca bonus, sub forma de pariuri gratuite, în maxim 72 ore de la încheierea partidei şi este valabil timp de 7 zile.
  • Câştigurile rezultate din pariurile gratuite trebuie rulate o singură dată.

Pentru FC Liverpool meciul cu Chelsea nu are nicio miză, fiind doar de palmares. Leicester City mai are de jucat în ultima etapă acasă cu Manchester United şi teoretic, Chelsea încă poate rata calificarea în Liga Campionilor. E posibil ca Chelsea să piardă ultimele 2 meciuri din acest sezon cu FC Liverpool şi Newcastle United? Se vor califica londonezii în Liga Campionilor?  Va fi un final de sezon fulminant, cu multe meciuri beton, toate eligibile pentru pariere pe 888 Sport. E timpul să profiţi de promoţiile excelente oferite de 888 Sport în acesastă lună fierbinte!