Champions League si nu numai - cota de 2.02

Manchester City - Monaco

 

Manchester City va primi vizita celor de la Monaco in prima mansa din cadrul optimilor Ligii Campionilor, probabil una dintre cele mai asteptate confruntari din aceasta faza a competitiei.

Echipa gazda este data ca si favorita de catre bookmakeri, dar Monaco a aratat un fotbal bun in acest sezon cu multi jucatori de calitate in compartimentul ofensiv. Tinand cont de faptul ca City a aratat ceva carente in defensiva primind gol in 10 din ultimele 11 partide oficiale disputate ”acasa”, vom miza pe cel putin o modificare pe tabela in dreptul francezilor.
 

Strasbourg - Tours

 

Echipa gazda se afla pe locul al 6-lea cu un total de 40 de puncte, la doar doua lungimi distanta de pozitia a 3-a ocupata de Reims, care are si un meci mai mult disputat.

De partea cealalta, echipa oaspete se afla intr-o situatie deloc placuta. Asadar ea ocupa ultima pozitie cu doar 21 de puncte la o distanta de 7 lungimi fata de Auxerre care se afla deasupra zonei de retrogradare.

Strasbourg este favorita in aceasta confruntare datorita faptului ca joaca bine in fata propriilor suporteri. De remarcat ar fi faptul ca se intalnesc cele mai spectaculoase echipe din Ligue 2 si avand in vedere ca ambele echipe au nevoie de puncte, cea mai buna varianta de pariu este cea pe goluri.

Ponturi:
Manchester City – Monaco --> Monaco sa inscrie @ 1.45
Strasbourg – Tours --> peste 1.5 goluri @ 1.39