CFR Cluj este favorita in fata Concordiei Chiajna

Pe 24 iulie se joaca un singur meci in Liga 1, la Cluj, acolo unde jucatorii lui CFR vor intalni Concordia Chiajna de la ora 21:00. Dupa cum probabil stii deja, niciuna dintre echipe nu a avut parte de un debut excelent de sezon, insa avem o favorita clara pentru aceasta partida.

 

Clujenii, pe de o parte, au fost infranti in meciul din Supercupa Romaniei de Astra Giurgiu cu scirul de 1-0. In ciuda acestui fapt, este important sa mentionam ca nu au mai pierdut un meci pe teren propriu din luna decembrie a anului trecut. Din cele 10 partide jucate de atunci, ei au reusit sa castige sapte.

 

Elevii lui Vasile Miriuta au un avantaj chiar si in meciurile directe, reusind sa se impuna in 3 dintre cele 4 meciuri pe care le-au disputat importiva Concordiei Chiajna sezonul trecut.

 

Aceasta din urma a inceput campionatul actual, la fel ca viitoarea ei adversara, cu o infrangere, pierzand Cupa Ligii intr-un meci cu Steaua. Insa nu te lasa indus in eroare de acest detaliu. Chiajna a facut un meci foarte bun, Steaua reusind sa castige partida abia in minutele de prelungire gratie unei lovituri de la 11 metri usor acordate.

 

 

 

Pariere

 

Asa cum probabil era de asteptat, CFR Cluj este mare favorita in aceasta partida, iar daca mizezi pe victoria lor, Unibet iti ofera o cota de 1.73.