CFR are o cotă uluitoare pentru o victorie în Elveţia cu YB!

Young Boys Berna se poate califica în şaisprezecimile Europa League dacă o învinge în această seară, acasă, pe CFR Cluj sau dacă va termina la egalitate. În schimb, campioana României nu are decât o variantă, dacă vrea din nou în primăvara europeană, să câştige pe stadionul "Wankdorf" din Berna. AS Roma a câştigat Grupa A, în timp ce ŢSKA Sofia era eliminată după 4 meciuri. Suporterii "feroviarilor" vor ţine pumnii jucătorilor, care au un moral mai bun după succesul de la Iaşi şi venirea antrenorului Edi Iordănescu.

Casa de pariuri 888 Sport îţi oferă cote minunate pentru a putea paria pe acest meci decisiv din Grupa A a Ligii Europa. Mai exact, ai cota 8.00 pentru o victorie a "galben-negrilor" şi cota 41.00 pentru un succes al "alb-vişiniilor" în Elveţia.

Ce trebuie să faci pentru a profita de aceste cote mărite la 888 Sport?

  • Fă-ți cont la 888 Sport până joi, 10 decembrie 2020, ora 19:55;
  • Pariază pe victoria lui Young Boys Berna sau a lui CFR Cluj, la cotă de 8.00, respectiv 41.00;
  • Acest pariu pe cotă marită îţi va aduce imediat şi bonusul de înregistrare la 888 Sport, în valoare de 100% din primul tău depozit, până la 1.000 lei.

Cum procedezi dacă pariul tău va fi câştigător?

  • Doar 25 lei din pariul plasat de tine se vor calcula la cotă mărită, însă pe bilet poţi pune orice miză doreşti;
  • Dacă mizezi pe Young Boys Berna şi pariul va fi câştigător, vei bifa pariuri gratuite în valoare de 200 lei;
  • Dacă pariezi pe CFR Cluj şi aceasta câştigă în Elveţia, vei obţine în cont pariuri gratuite de 41.00 x 25 lei = 1.025 lei;
  • Primeşti cash câştigul conform cotei normale de pe site şi îl poti retrage oricând. Restul sumei ţi se va credita ca bonus, sub formă de pariuri gratuite, în maxim 72 ore de la încheierea partidei şi este valabil timp de 7 zile;
  • Câştigurile rezultate din pariurile gratuite trebuie rulate o singură dată;
  • Cotele normale de pe 888 Sport sunt 1.58 pentru un suces al lui Young Boys Berna, 4.00 remiza şi 5.90 pentru o victorie a lui CFR Cluj.

Young Boys Berna are doar un rezultat de egalitate în ultimele 25 de meciuri jucate acasă în Europa League. CFR Cluj e obligată să câştige, astfel că şansele ca partida să se termine la egalitate sunt mici. E de aşteptat ca "feroviarii" să facă un meci bun, pentru că este de totul sau nimic şi cum promoţia oferită de 888 Sport este atât de tentantă, merită din plin să pariezi, pentru că teoretic CFR Cluj poate câştiga la Berna, iar cota de 41.00 nu o mai găseşti nicăieri. Citiți recenzia completă 888 Sport şi veţi găsi o mulţime de motive pentru a vă deschide cont aici.