Celta Vigo - Krasnodar, rușii vor avea un meci dificil în Spania !

Celta Vigo

Se intoarce in fotbalul european dupa zece sezoane de absenta si se transforma intr-o echipa de temut, in ciuda formei lor destul de slabe din campionatul intern. Au terminat pe 2 in grupa lor in spatele celor de la Ajax, dar a reusit sa invinga Sahtior-ul si sa avanseze in aceasta competitie (0-2).

Formula de ansamblu nu este deosebit de sanatoasa. Acestia au castigat doar doua din ultimele 9 meciuri jucate in toate competitiile, 3 egaluri si 4 infrangeri. Cea mai dureroasa si recenta infrangere a venit in fata celor de la Barcelona (5-0) pe Camp Nou.

Krasnodar

A avut mai multe participari regulate in aceasta competitie si au o oarecare experienta, jucand in fiecare din ultimele doua sezoane. Cu toate acestea, nu au reusit sa ajunga niciodata pana aici, iar acest lucru poate fi considerat un sezon de succes pe plan extern.

Nu acelasi lucru se poate spune si pe plan intern. Au remizat acasa la Spartak Moscova (2-2), iar in ultimele 10 iesiri au obtinut 4 victorii, 5 egaluri si o infrangere, clasandu-i pe locul 4 in campionatul rus. Victoria impotriva turcilor de la Fenerbahce in ultima runda a venit ca o surpriza pentru toata lumea, dar au meritat acest lucru.

Departe de casa, le va fi foarte greu sa obtina victoria. Acestia au castigat doar doua din ultimele 14 partide jucate in toate competitiile, 8 egaluri si 4 infrangeri.

Din fericire pentru ei, Celta nu se afla in cea mai buna forma in jocurile de pe teren propriu, obtinand o victorie, o infrangere si 3 egaluri in ultimele 5 meciuri disputate, acest lucru dovedind ca sunt greu de invins.


Pont: Victorie Celta Vigo @ 1.65