Cele mai tari sloturi de la NetEnt in 2020

De peste 20 de ani in domeniu, NetEnt nu a dezamagit niciodata atunci cand a fost vorba de vreun joc. De la tematica pana la grafica, producatorul suedez si-a impus in permanenta un standard ridicat. Asa ca nu ne-a mirat cand a venit si in 2020 cu cateva sloturi fenomenale, pe care orice jucator de cazino trebuie sa le incerce. Trei dintre ele ne-au impresionat mult si au prins loc in lista noastra cu cele mai tari jocuri de la NetEnt in 2020.

Rage of the Seas

Rage of the Seas este un slot cu pirati, lansat de NetEnt in august 2020, dispus pe 5 role si 4 randuri, cu un numar maxim de 5488 linii de plata. “Imprumuta” cumva elemente din mai multe productii legate de aceasta tematica, insa are, cu siguranta, o abordare unica, mai ales in ceea ce priveste soundtrack-ul si gameplay-ul. 

Asa cum ne-a obisnuit NetEnt si-n trecut, grafica si efectele sunt de o calitate incontestabila. Dar, pe langa distractie, orice jucator de sloturi online isi doreste sa si castige. Deci, cum obtii profit la Rage of the Seas? Jocul principal incepe cu 1024 linii de plata, iar cand se extinde o rola, rezulta 1792 linii de plata. In momentul in care sunt doua role extinse, atunci numarul posibil de linii de plata atinge 3136. Trei role extinse garanteaza 5488 directii de miza posibile. Miza minima la Rage of the Seas este de 1 RON, in timp ce pariul maxim admis e de 2.000 RON.

Functia speciala Boost se declanseaza atunci cand simbolul Boost aterizeaza pe rolele 2, 3 si 4. Rola se extinde pe 7 randuri, activand 4 Feature Spins, cu o functie suplimentara aleatorie. In cadrul jocului Rage of the Seas, sunt prezente 5 astfel de functii:

  • Multiplicator
  • Stacked Wild
  • Spreading Wild
  • Major Reel Upgrade
  • Minor Reel Upgrade

Poti da si peste functia speciala Free Spins, care iti acorda un numar de rotiri gratuite raportat la numarul simbolurilor Scatter (5, 8 sau 12 invartiri). Free Spins mai sunt declansate si atunci cand sunt colectate 3 simboluri Boost in timpul invartirilor normale sau a Feature Spins pe rolele 2, 3 si 4, dupa ce se extind rolele.

Precum vezi, nu este chiar cel mai usor de inteles slot existent pe piata, dar tocmai acesta este farmecul. Nu vorbim de un joc intins pe 5 role si 3 randuri, cu o poveste simpla.

Daca vrei sa fii captivat de un slot antrenant cu pirati, poti incerca Rage of the Seas la unul dintre cele mai bune cazinouri online din Romania, Betano.

Inregistreaza-te acum la Betano!

Street Fighter II: The World Warrior

In mai 2020, NetEnt a apelat la nostalgia tuturor jucatorilor de arcade care au crescut cu Street Fighter. Si astfel au lansat pe piata slotul Street Fighter II: The World Warrior, care te plimba peste tot prin lume pentru a fi cel mai bun luptator. Pariul minim este setat la 1 RON, iar miza maxima e dispusa la 3.500 RON. Dar Street Fighter II impresioneaza printr-un gameplay unic, care te va cuceri imediat.

Slotul se joaca avand clustere de simboluri, ceea ce inseamna ca nu exista linii de plata. In schimb, atunci cand porneste jocul, iti alegi un luptator, iar bataia din jocul principal poate include mai multe invartiri. Sunt 8 personaje din care poti selecta: Ryu, Ken, E.Honda, Chun Li, Blanka, Zangief, Guile si Dhalsim. Iar asta nu e tot, fiindca la functia Beat the Boss Free Spins mai apar alte 4 personaje antagoniste: Balrog, Vega, Sagat si M. Bison.

Actiunea are loc ca in jocul arcade, iar scopul ramane acelasi - a-ti invinge adversarul prin scaderea punctelor de sanatate. Poti face acest lucru prin combinatii ale simbolului Victory sau Defeat ale personajului ales de tine. Daca invingi, atunci treci sa bati si “boss-ul”, care sunt de fapt 4. Ai un multiplicator diferit, crescator, pentru fiecare dintre cele 4 niveluri. In cazul in care esti invins de adversar la jocul principal, accesezi functia de “consolare” Car Smash Bonus Game pentru a distruge o masina si a incasa un premiu de 5-15x miza. 

Street Fighter II este disponibil si la Unibet, acolo unde poti beneficia de un bonus de bun venit de 100% pana la 1.000 RON + 100 de rotiri gratuite!

Inregistreaza-te acum la Unibet!

Super Striker

Nu-ti face griji, nu trebuie sa ai neaparat cunostinte de fotbal pentru a te juca Super Striker, de NetEnt! Totusi, eventuala pasiune pentru sportul “rege” iti va ridica nivelul distractiei. Producatorul de jocuri scandinav a lansat pe piata Super Striker in aprilie 2020, asigurandu-i un RTP de 96.04%. Este un joc dispus pe 3 role si 3 randuri, cu 5 linii fixe de plata.

Fii chiar tu “Balonul de Aur” pentru un castig de 10x sau 20x miza folosita! Un simbol Golden Scatter oriunde pe role iti aduce un astfel de castig in timpul jocului principal. Miza minima pe care o poti folosi este de 0.50 RON, in timp ce pariul maxim e setat la 375 RON. Trei simboluri Football Scatter sau un simbol Golden Scatter si doua simboluri Football Scatter declanseaza functia speciala Free Spins. Ai un joc cu 5 niveluri si un multiplicator care creste cu fiecare nivel, pana la maximum x10. Primesti, pentru inceput, 3 rotiri gratuite, insa acest numar se reseteaza la fiecare Golden Scatter aparut. Fiecare Golden Scatter ramane atasat, iar atunci cand ecranul se umple de astfel de simboluri, treci la nivelul urmator.

Super Striker este un joc recreativ si extrem de interesant. Il poti juca la primul cazino 100% romanesc, Vlad Cazino!

Inregistreaza-te acum la Vlad Cazino!