Cele mai tari sloturi cazino pe care le poți juca chiar și după Sărbători

Sărbătorile de iarna au trecut, anul 2023 a început, dar asta nu înseamnă ca trebuie sa renunți la sloturile de Craciun. Dimpotriva, acestea sunt disponibile tot anul pe fise virtuale și pe bani reali. Simte în continuare atmosfera de Sărbători cu acest sloturi speciale.

Fruit Shop Christmas Edition - NetEnt

Fruit Shop nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare, fiind unul dintre cele mai populare sloturi de la NetEnt. Providerul scandinav a lansat în 2015 și ediția de Crăciun, care nu vine însă cu suplimentari la capitolul gameplay. Jocul ramane acelasi, cu rotiri gratuite la anumite combinatii castigatoare.

Ce e schimbat la Fruit Shop Christmas Edition fata de jocul original e background-ul, unul specific pentru lunile de iarna. Totul e înghețat, inclusiv simbolurile. Așa că dacă ești candva nostalgic după sărbătorile de iarna, poți da o tură pe la Fruit Shop Christmas Edition. Slotul are o volatilitate scazuta-medie și un RTP de 96.71%, deci nu te va lasa sa te plictisesti, chit ca premiile obtinute poate nu se vor ridica la inaltimea asteptarilor. 

Christmas Big Bass Bonanza - Reel Kingdom

Sunt atatea variații la jocul Big Bass Bonanza, de la Reel Kingdom, incat le-am pierdut șirul. Varianta de Crăciun a apărut acum un an și respectă întocmai gameplay-ul jocului original. RTP-ul e setat la 96.71%, volatilitatea e medie-ridicata, iar numărul liniilor de plata e stabilit la 10. 

Evident, background-ul este cel diferit de jocul original. Vedem apa cum este inghetata, dar și simboluri Peste cu caciula de Mos Craciun sau cu fular la gat. Simbolurile Scatter te bagă în speciala, iar acolo ai nevoie de un simbol Colector pentru a “prinde” premiile de pe ecran. 

Christmas Jackpot Bells - Playtech

Trebuiau sa existe și sloturi cu fructe care respecta tematică de Crăciun. Pana la urma, jocurile cu fructe se numără printre preferatele românilor. Christmas Jackpot Bells a fost lansat de Playtech în 2017 și este dispus pe o matrice de tip 5x3, cu 5 modalități de plata. RTP-ul e setat la 96.03%.

Pe fundal vei putea observa un pom de Crăciun, cat și cadouri de diferite culori. Simbolul Clopotel activează pe post de Wild, iar cinci astfel de figuri declanseaza Jackpotul. 

Toate aceste jocuri au o tematică de Sărbători, însă gameplay-ul respecta structura sloturilor originale. Așa că poți sa le joci în orice perioada a anului, dar sa și simți ca și cum Crăciunul n-ar fi plecat nicăieri.