Cele mai noi sloturi cazino la început de an

La cazinourile de pe net poti oricand sa gasesti si sa te joci sloturi clasice, ca la aparate, fiindcă operatorii știu ca odată ce un jucător a găsit ceva ce îi place, va continua sa invarta de role la slotul respectiv. Însă jocurile noi, cu poveste interesantă și premii fabuloase, își croiesc și ele propriul drum. Iar începutul de 2023 a adus cateva aditii pe care merită sa le încerci. 

Tales of Silver Megaways - iSoftBet

Proaspăt pe 2023 este jocul Tales of Silver Megaways, de la iSoftBet. Potențialul acestui slot este imens, cu un câștig maxim de 37.500x miza si volatilitate ridicată. RTP-ul poate ajunge la 96.98% atunci cand te decizi sa cumperi speciala. Cu și despre pirați, Tales of Silver Megaways e dispus pe o matrice de top 6x7, cu 117.649 modalități de plata.

Jocul e dinamic, simbolurile sunt destul de faine, dar parcă am mai văzut acest tip de joc și în alte parti, chiar și cu motor Megaways. Am putea spune ca Tales of Silver Megaways seamănă izbitor cu Majestic Megaways. Așadar, prezentarea e destul de generică, însă la gameplay am observat un detaliu care va impresiona jucătorii - multiplicatorul din funcția specială poate crește nelimitat.

Tales of Silver Megaways poate fi jucat la operatori licentiati de top din România, precum Betano și Superbet. 

Pizza! Pizza? Pizza! - Pragmatic Play

Cui nu ii este pofta de o pizza? Acest joc inovativ de la Pragmatic Play a fost lansat în ultima luna a anului 2022 și vine cu o surpriza pentru jucători - slotul e dispus circular, exact ca o pizza, pe modelul 2-3-4-5-6. Pizza! Pizza? Pizza! are o volatilitate ridicată și poți obține un premiu maxim de 7.200x miza.

Gameplay-ul în funcție specială seamănă cu cel de la Big Bass Bonanza. În sensul ca vei intalni pe ecran simboluri cu premii integrate, dar și un simbol care actioneaza pe post de “colector”. 

Mighty Sparta - EGT

Poate ca Mighty Sparta are deja un an de cand a fost lansat, dar EGT (acum Amusnet Interactive) nu tinde sa lanseze foarte des jocuri. Se bazează mult pe sloturi deja clasice, așa ca e și foarte probabil ca majoritatea jucatorilor de cazino nici măcar sa nu fi auzit de Mighty Sparta. 

Jocul te poarta in vremea lui Leonidas, iar simbolurile sunt specifice acelei perioade. Prinde trei figuri Scatter pentru a declanșa funcția specială. Numărul rotirilor gratuite și a multiplicatorului nu este stabilit dinainte, ci trebuie sa dai de o roata pentru a vedea ce primești. Mighty Sparta are un layout de 5x3, cu 25 de linii de plată. RTP-ul este de doar 96.04%, cu volatilitate medie. 

Mighty Sparta poate fi juca la majoritatea cazinourilor online licentiate, inclusiv Betano, Netbet, Superbet sau Favbet Casino. 

Toate aceste jocuri, cât și multe altele, pot fi încercate și pe fise virtuale. Nu e obligatoriu sa bagi din prima bani de la tine. Vezi ce iti place și abia apoi poți depune pentru a te juca pe bani reali.