Cei mai buni blogeri din Martie au fost premiati!

S-a incheiat o noua editie a Bataliei Blogerilor si castigatorii si-au primit deja premiile.
 

Va reamintim ca in acest concurs premiem cei mai buni 3 blogeri din luna respectiva. In luna Martie, rezultatele au fost urmatoarele:
 

Locul 1 – mihai.farul. Premiu – 300 RON


Mihai s-a clasat pe pozitia a 5-a in clasamentul pe Februarie si a ratat de putin unul din premiile puse la bataie in luna respectiva. Din fire ambitios J, a postat nu mai putin de 34 de analize si ponturi pe blogul sau Intelebet in cursul lunii Martie si acum isi primeste rasplata.

Mihai a inceput in forta si luna Aprilie si conduce momentan in clasament.
 

Locul 2 – SimyTimy. Premium – 200 RON


In luna Februaria SimyTimy a fost la doar cateva puncte distanta de locul al treilea, un loc care i-ar fi asigurat premiul de 100 RON. In luna Martie insa, SimyTimy s-a clasat pe pozitia secunda datorita analizelor sale cu o rata buna de reusita.

SimyTimy ne-a promis ca revine cu analizele sale si in luna Aprilie, asadar abonati-va la blogul sau si aveti numai de castigat!
 

Locul 3 – Xavier. Premiu – 100 RON


Xavier a fost marele castigator al lunii Februarie, clasandu-se atunci pe prima pozitie detasat. In luna Martie Xavier a continuat sa ne ofere analize de meci si pronosticuri, nu doar din fotbal, ci si din hochei. Din ce ne dam seama, Xavier este un mare fan NHL!

Xavier ne-a oferit deja un prim pronostic si pe luna Aprilie, asadar abonati0va la blogul lui Xavier si inspirati-va din ponturile si analizele lui!
 
Batalia Blogerilor nu se opreste aici – am dat startul deja editiei din Aprilie, clasamentul s-a resetat si nu ne ramane decat s ava urma multa bafta si inspiratie!

Participa la Batalia Blogerilor din Aprilie si ia-ti partea din fondul de premiere de 600 RON!