Cehia vs. Turcia: Cehii au nevoie de victorie, turcii sunt siguri că se califică și cu un egal

Ultima etapă din Grupa F este una extrem de interesantă, deoarece Cehia, Turcia și Georgia își joacă ultimele șanse de a merge mai departe. Miercuri, Portugalia (6 puncte) joacă cu Georgia (1 p.), iar Cehia (1 p.) întâlnește Turcia (3 p.).

Partidă de „totul sau nimic” pentru cehi

Față de Turcia, care are mai multe variante pentru a se califica, Cehia are una singură: victoria. Selecționata condusă de Ivan Hasek e obligată să câștige, acesta fiind singurul rezultat care o duce mai departe. Egalul nu este suficient nici măcar pentru calificarea de pe locul 3, pentru că ar ajunge la două puncte și șansele de a merge mai departe ar fi nule. Cota pentru victoria Cehiei e 2.65 la Winmasters

Turcii au mai multe opțiuni

Deși au mai multe variante la dispoziție pentru a merge în „optimi”, turcii nu pot câștiga grupa nici măcar dacă se impun în fața Cehiei. Primul criteriu de departajare în cazul egalității la puncte e cel al meciurilor directe, iar portughezii, care au deja 6 puncte, au bătut Turcia cu 3-0. 

Așadar, locul secund în grupă e singurul obiectiv. Acesta poate fi atins cu un egal în confruntarea de miercuri, dar Turcia se poate califica și cu o înfrângere dacă se va număra printre cele mai bune patru formații de pe locul 3. În acest caz, va avea nevoie și ca Georgia să nu bată Portugalia.   Cota pentru ca Turcia să nu piardă jocul cu Cehia e una excelentă, 1.54 la Winmasters. 

Echipa pe care ai pariat conduce cu 2-0? Ai câștigat!

Despre 2-0 se spune că e cel mai periculos scor în fotbal, însă acest lucru nu e valabil și la Winmasters! Pe perioada Campionatului European, cunoscuta casă de pariuri va valida drept corecte toate pariurile în care echipa pe care ai mizat conduce cu scorul de 2-0, indiferent de momentul în care tabela de marcaj indică acest rezultat. 

Pariuri speciale la Cehia vs. Turcia

Așa cum îi știm pe turci, nu ar fi exclus ca într-un joc decisiv precum cel cu Cehia să ia multe cartonașe. Cota pentru cel puțin trei „galbene” arătate acestora e 1.86 la Winmasters. 

Cei care mizează pe un penalty în meci au la dispoziție o cotă de 2.97, iar un gol al cehilor din lovitură de la 11 metri are cota 6.30. Winmasters propune cote și pentru evenimente mai speciale, precum cea pentru minimum un șut în bară, 1.99. Un autogol e cotat cu 8.00, iar pentru minimum 11 faulturi ale Turciei primim o cotă de 1.49. 

Winmasters îți triplează câștigul cu Hatrick Booster

Promoția este una foarte atractivă pentru că se pot câștiga sume frumoase cu bani puțini. Trebuie să mizezi cel puțin 50 de RON pe faptul că un anumit jucător marchează un hatrick, iar dacă pariul este câștigător, atunci winmasters îți triplează câștigul, până la maxim 2000 RON.