Ce pariez azi 31.01.2023

Ultima zi a lunii ianuarie are în ofertă multe partide atractive. Azi voi paria pe meciurile Algeria - Niger, Luton Town - Cardiff City, Girondins Bordeaux - Le Havre AC şi FC Sochaux - FC Valenciennes.

Algeria şi Niger se vor întâlni pe "Stade Olympique d'Oran" din Bir El Djir, în play-off-ul Cupei Africii pe Naţiuni, de la ora 18:00. Echipa antrenată de Djamel Belmadi este pe primul loc în Grupa F cu 6 puncte după 2 meciuri disputate. "The Fennec Foxes" au câştigat până acum cu 2-0 acasă cu Uganda şi 2-0 în deplasare cu Tanzania. Echipa antrenată de Jean-Michel Cavalli are 2 egaluri la rând, 1-1 acasă cu Tanzania şi 1-1 în deplasare cu Uganda.

Luton Town şi Cardiff City vor juca pe stadionul "Kenilworth Road" din Luton, în etapa a 29-a din Championship, de la ora 21:45. În ultima etapă "The Hatters" au câştigat cu 2-0 pe terenul lui Wigan Athletic, înregistrând 4 victorii în ultimele 5 etape. Echipa antrenată de Rob Edwards este clasată pe poziţia a 7-a, cu 42 şi are ca obiectiv să termine pe locurile 3-6. "The Bluebirds" au pierdut acasă, 0-1 cu Millwall, sunt pe locul 21 în clasament la 3 puncte de retrogradare.

Girondins Bordeaux şi Le Havre AC se vor confrunta pe stadionul "Matmut Atlantique" din Bordeaux, în etapa a 21-a din Ligue 2, de la ora 21:45. Echipa lui Alexi Pitu este neînvinsă în ultimele 4 etape şi vine după un 1-0 la Dijon, meci în care a debutat extrema stângă venită de la Farul Constanţa. În ultima etapă "Les Ciel et Marine" au remizat în deplasare, 1-1 cu Amiens. "Les Girondins" sunt pe locul 2 în clasament, la 7 puncte de liderul LHAC şi vor aborda jocul doar la victorie.

FC Sochaux şi Valenciennes FC se vor întâlni pe stadionul "Bonal" din Montbéliard, în etapa a 21-a din Ligue 2, de la ora 21:45. În ultima rundă "Les Lionceaux" s-au impus cu 3-2 pe terenul lui AS Saint-Étienne şi sunt pe podium, la 3 puncte de Girondins Bordeaux (locurile 1 şi 2 sunt de Ligue 1 iar 3 de baraj). "Les Athéniens" vin după un 1-1 acasă cu FC Metz şi sunt clasaţi pe poziţia a 12-a, la 7 puncte de pragul retrogradării. FCSM este favorită în confruntarea cu VIF.

Ramâi aproape! În fiecare zi, găseşti ponturi şi bilete. Nu uita însă că decizia finală de pariere îţi aparţine.