Ce pariez azi 24.01.2023

Ponturile zilei de marţi sunt din etapa a 17-a a campionatului Germaniei, ultima din tur. Indiferent de rezultate, Bayern München va fi câştigătoarea turului din Bundesliga.

FC Schalke 04 şi RB Leipzig se vor întâlni pe stadionul "Veltins-Arena" din Gelsenkirchen, în etapa a 17-a din Bundesliga, de la ora 19:30. "Die Knappen" au fost bătuţi la Frankfurt cu 3-0 în ultima etapă de Eintracht, sunt pe ultima poziţie în clasament şi probabil se vor întoarce în Zweite Bundesliga. "Die Roten Bullen" vin după un 1-1 acasă cu campioana Bayern München, sunt clasaţi pe poziţia a 5-a la doar 1 punct de locurile 2-3-4 care sunt de Liga Campionilor. RB Leipzig este clar favorită.

Bayern München şi FC Köln vor fi faţă în faţă pe stadionul "Allianz Arena" din München, în etapa a 17-a din Bundesliga, de la ora 21:30. "Die Roten" vin după un 1-1 în deplasare cu RB Leipzig, însă sunt lideri şi au 5 puuncte avans faţă de Eintracht Frankfurt, Union Berlin şi SC Freiburg. "Die Geißböcke" au început anul cu un incredibil 7-1 acasă cu Werder Bremen, sunt pe locul 10 în clasament la 5 puncte de barajul pentru retrogradare. E de aşteptat o victorie clară a bavarezilor.

Hertha BSC şi VfL Wolfsburg se vor confrunta pe stadionul "Olympiastadion" din Berlin, în etapa a 17-a din Bundesliga, de la ora 21:30. "Die Alte Dame" este clasată pe un loc de Zweite Bundesliga şi a început anul prost, fiind bătută în deplasare cu 3-1 de VfL Bochum. "Die Wölfe" au surclasat-o cu 6-0 acasă pe SC Freiburg în primul joc din acest an. Ei sunt pe locul 7 în clasament, la 4 puncte de locurile 2-4 care sunt de Liga Campionilor. În mod normal VfL Wolfsburg nu are cum să piardă la Berlin.

TSG 1899 Hoffenheim şi VfB Stuttgart se vor duela pe stadionul "Rhein-Neckar-Arena" din Hoffenheim, în etapa a 17-a din Bundesliga, de la ora 21:30. "Der Blau" au debutat în 2023 cu un eşec, 1-3 în deplasare cu Union Berlin şi sunt pe poziţia a 13-a în clasament la 3 puncte de barajul pentru retrogradare. "Die Roten" au început anul cu un egal, 1-1 acasă cu FSV Mainz şi ocupă locul 16 în clasament, care este de baraj. Ambele echipe sunt la retrogradare şi au nevoie mare de cele 3 puncte.

Ramâi aproape! În fiecare zi, găseşti ponturi şi bilete. Nu uita însă că decizia finală de pariere îţi aparţine.