Cazino online – totul despre slotul Gates of Olympus

Gates of Olympus este unul dintre cele mai populare sloturi video care sunt diponibile in online-ul romanesc. Exclusiv pe internet, poti juca acest slot la cele mai populare cazinouri online licentiate in Romania. Unuol dintre acestea este Public Win Casino, unde ocupa un loc special in colectia de sloturi oferite jucatorilor.. 

Daca vrei sa joci cele mai populare jocuri ca la aparate, Gates of Olympus cu siguranta isi face loc printre acestea. Apartine furnizorului Pragmatic Play, unul dintre cei mai in voga la ora actuala in intreaga lume si este disponibil la aproape toate cazinourile online licentiate in Romania ce apar pe lista a Oficiului National pentru Jocuri de Noroc.

Gates of Olympus – detalii

Slotul a aparut pe piata de jocuri de noroc relativ recent, in luna februarie a anului 2021, insa treptat a reusit sa urce pe scara celor mai populare  si merita din plin.

El iti ofera un premiu de pana la 5.000 X miza si vine cu grafica superioara, oferindu-ti posibilitatea de a juca Gates of Olympus pe dispozitivul mobil, indiferent de sistemul de operare al acestuia.

Il poti juca pe mize mici, de 0.80 RON per rotire si poti ajunge pana la 200 RON per rotire, in functie de cazinoul online la care alegi sa-ti faci cont. RTP-ul (rata de returnare la jucator) este de 95.51%, volatilitatea ridicata, iar intreaga actiune se poarta pe 6 role X 5 randuri.

Slotul Gates of Olympus – tema si plati

Inedit la jocul acesta este faptul ca plateste oriunde pe ecran si nu are nevoie de conexiuni speciale pentru a genera castiguri si in locul fiecarei simbol implicat intr-o combinatie castigatoare sunt adaugate altele.

Mai mult decat atat, tema slotului online Gates of Olympus este foarte atractiva si aduce Grecia Antica cu ale sale mistere in fata amatorilor de pacanele online. Exista pe ecranul de joc mai multe simboluri ce se identifica cu tema si care sunt aducatoare de castiguri interesante, unul si unul de pana la 5.000 X miza.

Sunt 10 simboluri diferite, fiecare avand un rol bine definit. Sunt simboluri pe care le intalnim pe ecranul de joc si care sunt in stransa legatura cu tema si drept urmare aduc cele mai mari castiguri, dupa cum urmeaza:

  • 12 simboluri X Corona de aur inseamna un castig de 50 X miza 
  • 12 simboluri X Clepsidra inseamna un castig de 25 X miza
  • 12 simboluri X Inel inseamna un castig de 15 X miza
  • 12 simboluri X Pokal inseamna un castig de 12 X miza
  • 12 simboluri X Piatra rosie inseamna un castig de 10 X miza
  • 12 simboluri X Piatra mov inseamna un castig de 8 X miza
  • 12 simboluri X Piatra galbena inseamna un castig de 5 X miza
  • 12 simboluri X Piatra verde inseamna un castig de 4 X miza
  • 12 simbolui X Piatra albastra inseamna un castig de 2 X miza

Simboluri si functii speciale Gates of Olympus

Dat fiind faptul ca este unul dintre cele mai populare jocuri ca la aparate din Romania si nu numai, Gates of Olympus online dispune de functie speciala pe care o poti activa contracost, fie poti astepta sa se activeze in jocul de baza  la stivuirea a patru simboluri Scatter.

Mai mult decat atat, ai ocazia sa vezi cel mult 6 X simboluri Scatter la finalul unei linii complete, ceea ce iti aduce si o plata de 100 X miza,  cat si posibilitatea de a te bucura de functia speciala.

Runda de rotiri gratuite incepe cu 15 rotiri gratuite , iar in timpul ei oricand un simbol Multiplicator este stivuite si rezulta un castig, valoarea multiplicatorului este adaugata la multiplicatorul total.

Pe parcursul unei runde, oricand un alt simbol Multiplicator este stivuit si exista un castig, valoarea de multiplicare este deasemenea folosita pentru a multiplica castigul. Functia este redeclansabila, iar la stivuire a cel putin trei alte simboluri se vor acorda alte 5 rotiri gratuite.

Totodata, functia se poate activa si contracosta, in valoare de 100 X miza.

Disponibilitate Gates of Olympus pacanele online

Suntem in 2022, era tehnologiei, iar furnizorii si cazinou-urile online s-au adaptat repede cerintelor de pe piata jocurilor de noroc si drept urmare va ofera aproape toate sloturile la o grafica superioara.

De asemenea, poti juca si Gates of Olympus pacanele online direct de pe dispozitivul mobil, indiferent de sistemul de operare si nu doar atat, ci unele cazinouri ofera si aplicatii speciale configurate sa te bucuri de slotul tau preferat la cea mai inalta performanta.

Unde poti juca Gates of Olympus 

Pragmatic Play este furnizorul care poarta amprenta Gates of Olympus demo sau pe bani reali, deci il poti juca la aproape toate cazinourile online licentiate de Oficiul National pentru Jocuri de Noroc din Romania.

Drept urmare, noi iti recomandam sa il incerci la cele mai inalte performante, cu grafica superioara la NetBet , PublicWin si Betano, trei dintre cei mai mari jucatori de pe piata jocurilor de noroc din Romania.