Cazino online: Sloturile lui Paul - Episodul 8 Shining Crown

Nu știu dacă este o informație comuna sau nu, dar baietii aia de la paza si protectie, care intervin in cazinouri, cam dau și abia după aceea pun întrebări. Dacă mai au cui. Înainte de a întocmi un proces verbal după ce vine politia. Așadar, nu e tocmai OK sa provoci scandal intr-o sală de jocuri, fiindcă glumă se ingroasa atunci cand personalul apasa butonul de panica.

Un joc mult prea captivant

Cazinourile terestre au o politică prin care iți sugerează sa nu consumi prea multe băuturi alcoolice atunci când te joci. Că oricum iti fierbe sângele rău dacă pierzi bani. Mai adaugi si o spirtoasă si e rețeta perfectă pentru agitație. Mă aflam într-un Maxbet, undeva pe Decebal. E important de precizat locatia pentru că era singurul Maxbet din București unde te simțeai ca într-o cutie de pantofi. Deh, zona buna, chiria mare. 

  • De regula, îmi place sa mă așez la aparatele din spatele sălii. Așa s-a întâmplat și atunci. Am dat pe Shining Crown, unul dintre sloturile mele preferate cu fructe. Câștigul maxim e de 5.000x miza, dar cel mai mult îmi plăcea ca pot sa dau in dublaj. Îmi venea sa dau roșie/neagra pana făceam răni la degete. 

Captivat de ce se intampla pe ecranul din fata mea, rareori sunt atent și în alta parte. Sigur, Shining Crown are doar simboluri cu fructe și nu poți zice ca se întâmplă mare lucru în jocul principal, dar odată ce coboară figura Coroana și începe sa se extindă pe toată rola, ramai fixat ca la primul film 3D văzut. 

Mă jucam cam de 30 de minute când vad mare agitație pe la intrare. Băiatul de era pe tură se certa cu altcineva, acea persoana fiind într-o stare de ebrietate și vizibil supărat pe viața și pe aparate. Nici n-am băgat de seama când s-a apăsat butonul de panica, dar cert e ca cei de la BGS au ajuns în vreo 60 de secunde (nici nu era greu, ca-si făceau veacul în rond la Alba Iulia, undeva la 500m distanta). 

De la o singură persoana recalcitrantă, s-au mai strâns niște prieteni ale individului și s-au adunat vreo șase oameni în fata băieților de la BGS. În capul meu mă gândeam ca sigur cei de intervenții vor aplana situația până la venirea poliției. Și am continuat sa dau în dublaj. Roșie, neagră, roșie, roșie. Când meditam la a cincea carte, aud țipete și prin fata se formează un fel de ceata. Da, BGS-ul a dat cu gaze lacrimogene.

  • Un jucător mai slab de înger s-ar fi carat imediat. Nu și eu, care mi-am tras tricoul peste nas și am dat și a cincea carte.

Prietenul la nevoie se cunoaste

Oricum, nici nu aveam mari soluții la îndemână, în condițiile în care intrarea (și implicit ieșirea) era acum blocată. A venit însă un prieten sa mă tragă la siguranță la etaj, unde Maxbetul asta avea toaletele. Evident, prima data am dat cashout la aparat, că nu e fraier fratele vostru. Pana se dezmeticea totul, cine știe unde-mi dispăreau banii de pe aparat. 

La etaj, ne-am dat puțin cu niște Cola pe ochisori, ca parcă eram fumati rău la cat erau de roșii. Am așteptat sa se liniștească atmosfera, iar apoi am continuat iar pe Shining Crown. Am prins chiar și patru Șeptari. În astia n-am avut tupeul sa dau in dublaj.

Ca idee, o strategie potrivită la Shining Crown nu e sa dai in dublaj în castiguri mici, ci în cele medii/mari. Astfel, poți sa prinzi serii bune la dublaj și chiar sa faci profit, nu doar sa te mentii pe linia de plutire. Și face bine și la moralul tău de jucător. Sa vezi ca prinzi dublaje doar în trei cireșe te face sa o iei razna. 

Shining Crown este doar unul dintre numeroasele jocuri cu fructe de la EGT. Mai poți încerca Dazzling Hot sau chiar Burning Hot. Toate acestea la unul dintre cazinourile online licențiate din România. La Mr Bit ai un pachet de până la 2.500 RON + 500 de rotiri gratuite pentru primele tale trei depozite pe site.