Cazino online: Sloturile lui Paul - Episodul 7 Lucky Lady's Charm Deluxe

Următoarea poveste este despre umilinta si despre cum, noi, jucători de cazino, nu prea știm cum sa ne retragem in glorie. Avem impresia ca suntem Michael Jordan la Chicago Bulls, ca nu ratam nimic (niciun dublaj, nicio speciala), dar de fapt suntem în anii de la Washington Wizards. Ei bine, norocul ala din frunte mai și dispare uneori. 

Dorința unui pachet de țigări

E grav sentimentul când îți arde buza după o țigară. Mai ales dacă ești comod și refuzi sa găsești un loc care vinde la bucată. Cu doar 10 Ron, ultimii bani din buzunar, ce m-am gândit eu? Îi bag la aparate și poate fac bani de un pachet. Zis și făcut. M-am deplasat până la la o sală de jocuri (parcă era Million, dar chiar nu mai contează). Relaxat, m-am poziționat la primul aparat pe care l-am văzut și am selectat Lucky Lady's Charm Deluxe. Un slot pe care îl mai încercasem și înainte și care îmi plăcea pentru că avea o funcție specială cu rotiri gratuite.

  • Pentru cei care nu știu, Lucky Lady's Charm Deluxe face parte din “trifecta” celor de la Novomatic, alături de SIzzling Hot Deluxe și Book of Ra Deluxe. Este un slot cu Femeie simbol principal, iar cel puțin trei simboluri Scatter deschid speciala cu 15 rotiri gratuite și multiplicator x3. 

Ideea era sa joc pe o miză de 0.90 RON și să fac acolo 20-30 RON pentru a putea cumpara ulterior pachetul magic de tigari. Doar ca gandindu-ma și la nemurirea sufletului, în loc sa dau pe 0.90 RON, pariul meu a fost de fapt de 9 RON. Regrete în primele milisecunde ale rotirii, exuberanță atunci cand am văzut și a treia Bila, care oficial mă purta în secvența speciala. 

Aparatul a repetat speciala de atatea ori de parcă mă uitam la “Tanar si nelinistit”. In total, jocul s-a dus în 210 rotiri gratuite. În teorie, la Lucky Lady’s Charm Deluxe poți primi un număr nelimitat de runde gratuite în aceeași speciala. Mă rog, cel puțin pana atingi pragul maxim de castig, care e de 4.633x miza. La o volatilitate ridicată, poți castiga o suma impresionanta dacă rotirile gratuite continuă să se repete.

  • Și am testat și teoria cum ca după “Gargarita, 9” apare și Bila pe ultima rola. Din păcate, nu așa sta situația mereu.

Într-un final, jocul mi-a făcut 19.800 RON. Grozav, acum aveam bani de 800 de pachete de țigări (plus sau minus). Un om normal ar fi plecat imediat din cazino cu acea suma de bani și și-ar fi făcut planuri cu ei, nu? NU? Se pare ca atunci cand esti hapsan, acest lucru nu se intampla. Nu te saturi niciodată. 

Un sfarsit ușor de anticipat

M-am băgat la alte jocuri și am mărit miza. Am incercat sloturile cu fructe, unde rotirile trec destul de rapid. Iar dacă nu nimeresti dublajele, banii se duc la fel de repede. Faza e ca atunci cand ai fonduri care ți se par nelimitate, nu mai stai sa calculezi cat bagi. La un moment dat pierzi o suma, iar primul gand din cap este: “lasa ca mai am destui bani în spate, îi recuperez și pe ăștia”. 

La ultimele 20 de milioane, trebuie sa recunosc ca m-a luat cu frisoane. Dar nu mai gandesti atunci, mergi înainte doar pe instinct, pe dorința ca totul trebuie sa se indrepte. Nu poate sa fie totul contra ta, nu ești atat de prost. Ei bine, eu am fost.

  • Faza comica este ca nu mi-am oprit nici bani de un pachet de țigări.

Faza trista reprezinta ce s-a intamplat la plecare. Fata de pe tură era afara la tigara. Fără sa ma gandesc la ce ar putea crede despre mine, i-am cerut și ei una. Privirea ei plina de sictir si de un oarecare reproș, în timp ce mi-a zis “dar din toți banii aia nu ai putut sa opresti măcar de un pachet?” m-a cam durut, nu am de ce sa mint. 

Erau bani cu care puteam sa fac ceva. Dar la jocuri de cazino nu e OK sa fie regrete, ci sa desprinzi lecții. Și atunci am invatat ca ulciorul nu merge de multe ori la apa și ca banii castigati nu trebuie bagati la loc în aparate.