Cazino online: Sloturile lui Paul - Episodul 6 Narcos

Uneori, ca jucători de cazino, suntem puși fata in fata cu lectii de viata mai spectaculoase decat ar putea vreodată să povestească naratorul de pe Pro TV. Și, în mod ideal, ar cam trebui sa tragem concluzii sănătoase din acestea. Personal, sper sa nu ajungi niciodată în situația pe care ti-o voi prezenta mai jos, așa ca o să-ți dau din prima cel mai bun sfat pe care poți să-l primești despre jocurile de pacanele. Nu strategii de castig, nu scheme de pacalit aparatul.

Cuvintele de chibzuință pe care trebuie sa le auda orice jucător de pacanele: nu te imprumuta bani pentru a juca la aparate. Știu, e un sfat pe care probabil l-ai mai auzit. Se aplica pentru orice joc de noroc. Doar ca varianta noastra e cu schepsis. Ia o turnantă mai bruscă decât Parabolica (salutare faniilor Formula 1) și se extinde precum o caracatiță. 

Nu te împrumuta bani pentru jocuri. Nu te încrede în toata lumea.

Toți jucătorii de aparate au simțit cel puțin o data in viata (sa fim sinceri, nu doar o data) sentimentul acela de neputință atunci cand nu intra nicio speciala. Sau niciun dublaj. Nimic nu vrea și banii sunt pe terminate. Te incearca emoții negative. Tilt-ul te face sa tremuri pe scaun. Și nu suntem puțini care ne-am împrumut pe la prieteni pentru ca eram siguri ca plătește aparatul pana la urma. Prima greșeală!

Sunt cazinouri online licentiate precum Game World care au și săli de jocuri cu program prelungit, unde acțiunea parcă nu ia pauza niciodată. Un spațiu mare cu pacanele înseamnă ca pe acolo se perindă și tot felul de indivizi. Urmează a doua mare greșeală. Pentru ca una e sa ceri bani împrumut la prieteni, alta e sa apelezi la străini care îsi ofera ajutorul pentru un “mic” comision. 

  • Da, mulți camatari isi racoleaza victimele din sălile de jocuri. Profita de momentele de slăbiciune și nu țin cont de nimic sfant. 

Ce poți să faci atunci când dai de belea?

Am un prieten. Să îi spunem M. Lui M îi place să se joace la păcănele pe sume mari, ceea ce înseamnă că și pierde sume mari. Și intră ușor în acea stare în care nu mai contează decât aparatul din fața ta.

  • Într-o noapte, a rămas fără bani tocmai când era jocul mai drag. Evident că nu putea să plece acasă și a cerut un împrumut unui "binefăcător" cunoscut de prin sală. Cu un 20% extra pentru om.

Povestea nu s-a terminat cu bine, iar tovarășul meu a rămas cu ditamai gaura in buget. Dar și cu promisiunea clasică: “plata o plomo” (exagerez, desigur. Era mai degraba cu ruptul picioarelor). Apoi a apărut și soluția, în capul lui. Bonusul de bun venit la Frank Casino, de 2.500 RON + 500 de rotiri gratuite pentru primele trei depuneri. El a apucat sa o faca doar pe prima (100% până la 1.000 RON + 200 de rotiri gratuite). A intrat cu el la unul dintre cele mai interesante sloturi de la NetEnt, Narcos. Da, mare ironie. Încerca sa scape de datoriile la cămătari jucandu-se la un slot denumit Narcos, cu Escobar drept simbol principal. L-a atras câștigul maxim de 1.506x miza. A prins speciala, care i-a făcut 8.000 RON. Ne-a luat nebunul în brațe și ne-a pupat de parcă exersam "la bise". Practic, i s-a luat un bolovan de pe umeri, nu a avut soarta lui Sisyphus. Noroc cu RTP-ul de 96.23% și volatilitatea medie-ridicata de la Narcos. 

Cu ce să rămâi în urma poveștii?

  • Nu te juca mai mult decât îți poți permite
  • Nu te împrumuta bani
  • Nu te baza pe jocuri sa te scoată din datorii 

Jocurile ca la aparate sunt de distracție. Mai râzi, mai o caterinca alături de un prieten. Niciodată nu ar trebui sa se ducă în altă extremă, în care te joci mai mulți bani decât îți poți permite, pentru ca apoi sa te împrumuți de la prieteni sau băieți cu bani de dat. 

Dar dacă ajungi în situații mai complicate financiar, să știi că nu jocurile te vor scoate din ele. Chit că povestea mea a avut final fericit, e un caz rar. De cele mai multe ori, doar te afunzi. Astfel, cel mai important este sa te joci responsabil!