Cazino online: Sloturile lui Paul - Episodul 5 Book of Ra Deluxe

Ce vremuri frumoase au fost! Deschideai Book of Ra Deluxe și invocai tot Vechiul și Noul Testament ca să te călăuzească spre cele trei Cărți simbol Scatter, dătătoare de specială. Cel puțin așa mi se întâmpla mie. Secvența specială la Book of Ra nu are nimic extravagant, însă faptul că primești un simbol particular te face să investești mai mult emoțional în joc.

Pentru jucătorul român de păcănele, Book of Ra e un fel de Messi. L-ai privit trecând de la o tânără speranță la nivel de superstar și ai rămas fermecat la fiecare moment unic pe care ți l-a oferit. Locurile în care puteai sa te joci Book of Ra Deluxe erau la fel de multe precum golurile argentinianului din sezonul 2011/2012. Baruri, săli de jocuri, cazinouri terestre, cazinouri online. Acum cam tăiem de pe listă barurile, însă Book of Ra Deluxe e nelipsit de la operatorii online licențiați. Poți juca liniștit pe bani reali la Betano, de exemplu. 

Ai grija la condițiile pentru bonusuri

Pe net s-a întâmplat și singura dată să iau cinci Bărbați. La vremea respectivă (2019), mă jucam deja de câțiva ani la păcănele, inclusiv Book of Ra Deluxe, dar cinci Bărbați în linie erau pentru mine un mit. Renunțasem la ideea că pot vreodată să prind acel câștig juicy, de 500x miza. 

Asta până când am primit un bonus pe Maxbet. Nu mai știu exact care, pentru că operatorul era plin de promoții atunci, însă morala poveștii o sa fie asta: citește întotdeauna termenii și condițiile bonusului înainte de a-l accepta și a-l juca.

Dacă nu mă înșală memoria, nu am făcut mare lucru din rotirile gratuite. Vreo 6 Ron, bani bonus pe care trebuia să îi rulez. Din noroc (dar nu prea) s-a întâmplat ca fix atunci sa iau cinci Bărbați. Mamă, cum a sărit inima -n mine. Repede pe printscreen, sa trimit la prieteni:" Ia uite, fraiere, ce a prins fratele tău". Mă jucam pe 1 RON, deci câștigul a fost de 500 RON. Multiplicatorul de rulaj a fost destul de mare, însă l-am încheiat cu bine. Doar că, la final, stupefacție. Vad în cont doar 60 Ron. Mă luase cu capul. Oare investisem restul banilor la Caritas și nu știam eu?

  • După ce am citit, în sfârșit, termenii, am văzut că eu puteam sa am un profit maxim de doar 10x valoarea câștigului din rotirile gratuite. Practic, din aia 6 Ron puteam sa fac 60.000 Ron. După rulaj, tot la 60 Ron mi se oprea norocul.

Speciala contează cel mai mult la Book of Ra Deluxe

Dar pentru un joc cu un RTP de 95.10% și volatilitate ridicata, Book of Ra Deluxe mi-a oferit multe momente frumoase. Mai ales după ce am descoperit că poți varia cu succes numărul de linii de plată, nu ca la alte sloturi cu specială. 

  • Ideea este că nu ai nevoie de combinații câștigătoare pentru un câștig decent și în specială. Cu un simbol expandabil, importantă este miza. 

Cel mai mult am experimentat cu cinci linii. Evident, dacă îți permiți, ideal ar fi sa te joci pe numărul maxim de combinații câștigătoare. Adevărul este că nu există nicio strategie ideală la Book of Ra. Te poți juca pe mai multe feluri, în funcție de obiective, dar atunci când e sa o lovești, o bubui precum Oppenheimer.

Poți să găsești Book of Ra Deluxe la o mulțime de cazinouri online licențiate. Una dintre cele mai bune opțiuni ar fi Mr Bit, acolo unde poți profita și de un pachet de bun venit de pana la 2.500 RON + 500 de rotiri gratuite pentru primele tale trei depuneri.