Cazino online: Sloturile lui Paul - Episodul 4 Secrets of Christmas

Perioada Sarbatorilor de iarna este una de relaxare, în care stăm cu familia și ne bucurăm de sarmale, friptură și salata boeuf. Doar ca unii mai avem și “boala” asta sa invartim la aparate, iar pasiunea noastra nu ne iarta nici in zilele de sărbătoare. Dar dacă tot este Craciunul, am zis ca macar pot sa raman in ton cu tematica respectivă. Așa ca de cativa ani slotul meu preferat din acea perioada este Secrets of Christmas, de la NetEnt.

De Craciun ești obișnuit sa primești cadouri, iar cazinourile online licentiate fac fix acest lucru. Betano a fost printre primii operatori cu un Calendar de Iarna, iar de acolo m-a și prins cu Secrets of Christmas.

  • Soundtrack-ul, figurile (printre care și Moș Crăciun) te fac sa simti ca “Sărbătorile vin, sarbatorile vin”, cum ar spune o reclama celebra. 
  • Nu am fost niciodată un mare fan al sloturile cu tematici specifice, pentru ca producătorii vor doar sa profite de sentimentele de nostalgie care te încearcă. Ti-a placut un serial? Pai hai, nenicule, sa aruncăm acolo niște imagini cu personajele tale preferate și ne-am făcut treaba. 

Multe astfel de jocuri sunt desemnate unui anumit public țintă, care ar aprecia produsul final indiferent de ce le-ai pune în fata. De ce crezi ca se scot sloturi cu fructe pe banda rulanta, deși diferențele la nivel de grafica sau gameplay sunt minore? Pentru ca fanii gusta (pun intended) chiar și cand un provider vine doar ca niște culori diferite la fructe. În cazul în care citești acest articol de pe un iPhone, sunt sigur ca înțelegi la ce mă refer prin schimbări minore (dacă sunt și alea!). 

Miracolul de Craciun - Secrets of Christmas mi-a adus un castig baban

Revenind la Secrets of Christmas, nu l-am încercat pana in 2019, cand am primit niște rotiri gratuite la Betano, în cadrul Calendarului de Craciun. Mi-a plăcut video-ul de introducere, însă probabil nu as fi stat mai mult pe el decat durau rotirile gratuite dacă ar fi fost sa nu castig ceva. Doar că minunea s-a intamplat.

  • Secrets of Christmas are o volatilitate medie-ridicată și un RTP de 96.72%, dar cel mai important pentru mine a fost faptul că miza minima e de 1.25 RON. Poate știi deja, dar rotirile astea gratuite din calendare sau alte promoții de cazino vin, de cele mai multe ori, pe miză minima. Poți sa primesti 100 de rotiri gratuite. Daca sunt pe 0.20 RON, reprezinta fix fas. 

Treaba putea sa fie faina dacă prindeam speciala. Iar pe la a șaptea rotire, am găsit pe role patru simboluri Scatter. Secrets of Christmas e un joc interesant in funcția specială. Pornesti cu 10 rotiri gratuite, dar ai cadouri înainte de Free Spins pe care le poți deschide. Ai 3-5 posibilități, în funcție de cate simboluri Scatter au activat speciala. Poți sa localizezi rotiri gratuite suplimentare, multiplicatori sau Wild-uri. 

Era sa vars ceaiul negru (știu, scarbos, dar cumva trebuia sa mă scot după salata aia boeuf) pe pijamaua prefera cand am văzut ca am Wild Reels (Wild-uri care acoperă rolele) pe 2 și 4. Și de acolo a început sa lege cu cele mai valoare simboluri. Linii peste linii, parcă eram la o petrecere data de Charlie Sheen. 

  • În total, mi-a făcut aproximativ 2.000 RON. Chiar ca un cadou frumos de Crăciun. De aici, am început sa ma joc Secrets of Christmas de fiecare data în perioada sarbatorilor de iarna. Ține de acel castig anterior, dar și de faptul ca slotul în sine îmi oferă o stare de calmitate. Simbolurile chiar sunt gandite bine sa apeleze la “copilul” din mine.

    Redu din timpul petrecut pe pacanele în perioada sarbatorilor

    Dar deși îmi place sa joc Secrets of Christmas în perioada sarbatorilor de iarna, știu că nici nu trebuie sa abuzez de el. Craciunul cu siguranță nu este despre jocuri de cazino, ci despre alte chestii mai importante, precum familia. 

    Măcar acolo, cateva zile, sa te joci cat mai puțin. Promoțiile la cazinouri online țin cam o luna de zile în acea perioada, deci niciun motiv sa te grabesti. Dacă exagerezi cu pacanelele de Craciun, poți ajunge sa te enervezi sau sa te superi și ti-ai stricat sărbătorile. Nu spun neapărat sa iei o pauza, dar mai “taie” din ele ca sa te bucuri de un timp de calitate alături de cei dragi. Secrets of Christmas te va aștepta și pe urma la cazinouri de top precum Betano, Mr Bit sau Superbet.