Cazino online: Sloturile lui Paul - Episodul 3 Sizzling Hot Deluxe

Parcă vrem sa le luam locul belgienilor la consumul de fructe la cate sloturi cu o astfel de tematică jucăm. Practic, în 2016, eram pe ultimul loc în Uniunea Europeană la consumul de fructe. Însă dragostea noastră pentru Sizzling Hot Deluxe e nemărginită, chiar dacă prețul la cireșe ne provoacă repulsie.

Pentru iubitorii de păcănele cu fructe, Sizzling Hot Deluxe e Mecca. Slotul pe care îl deschizi prima oară când aterizezi la un aparat. Recunosc că și pentru mine era Sizzling Hot Deluxe și restul când venea vorba de sloturi cu fructe. Poate pentru că vorbim despre un joc emblematic de la Greentube. Dar și miza minima mi-a făcut cu ochiul.

  • Poți să pariezi și pe 0.05 RON, perfect ca sa îți faci mâna la dublaj. Dai roșie/neagră până te plictisești. Ori, mă rog, până ajungi la 500x miza. 
  • Sizzling Hot Deluxe e jocul care leaga prietenii. Mai greu in online, dar operatorii de top au aplicații excelente de pe care putem accesa sloturile preferate. Dai in dublaj la Sizzling Hot Deluxe de pe telefon sau tabletă, alături de prieteni. Că sigur ai nevoie de sfaturi dacă e roșie sau neagră. Ideea e sa nu te iei după ei dacă îți dorești să păstrezi prieteniile.
  • Cel mai mult m-am jucat la Sizzling Hot Deluxe într-o perioadă în care exista Bet Cafe Arena. Era genul de agenție care unea jucătorii. Te duceai sa mai pui un bilet la live și, hop, aterizai și pe scaunul de la aparate. Și ce joc să meargă mai bine cu amicii dacă nu Sizzling Hot Deluxe. Dacă nu mă duceam cu tovarășii, sigur ma imprieteneam cu careva pe acolo. Pentru ca ce rost are un slot cu fructe, dacă nu e cineva sa te învețe cum funcționează strategia “rosie, neagra, neagră, rosie, neagra, rosie”. Suna total aiurea, știu. Asta pentru ca fiecare avea o impresie diferită despre cum sunt seriile la dublaj.

Ba chiar existau legende despre oameni care invatasera aceste serii pentru dublaj. Evident că era totul o vrajeala, pentru ca sloturile funcționează pe baza de RNG (Random Number Generator). Tot pe acolo mi-am format o idee ca mai bine nu iei deloc “septarii” decat sa-i vezi o miza ridicola. Pana la urma, totul la păcănele e de distracție. Dacă e să intre, să fie primiți pe orice pariu. 

Pentru ca Sizzling Hot Deluxe are un RTP de 95.66% și o volatilitate medie, premiile obținute sunt cat sa te țină în joc. De aceea, oamenii de langa mine stăteau cu orele. Dacă nu dadeai în dublaj, din 50 de RON te jucai toata ziua pe 0.25 RON. Dar ce rost avea sa primești o linie de portocale, dacă pe urma nu mai plătea nimic jocul 10 maini la rand? Te invarteai în cerc. 

Ce strategii să folosesti la Sizzling Hot Deluxe

  • Dacă e sa adopti o strategie la Sizzling Hot Deluxe, atunci trebuie sa includa dublajul. Dar nu te strofoca prea tare sa ții minte seriile de numere fiindcă nu are rost. Din fericire, in online gasesti Sizzling Hot Deluxe la toți operatorii licențiați de top. Recomandarea mea ar fi Betano, pentru că poți sa iei si bonusul de bun venit de 100% până la 1.000 RON pentru secțiunea de cazino. Mai poți juca SIzzling Hot Deluxe și la Mr Bit, Favbet sau Winmasters, printre altele. 

Spuneam despre Sizzling Hot Deluxe ca e genul de joc care construiește sentimentul de apartenența la grup. Sau cel puțin așa a fost în cazul meu. Însă asta nu înseamnă ca nu au fost momente în care ma alienam pentru a mă juca la pacanele. Faceam greseala sa mă duc la aparate atunci cand mă simțeam nervos, trist sau supărat. Acțiunea de a da in dublaj la Sizzling Hot Deluxe făcea să uit, pe moment, de sentimentele negative. Nu lăsa ca acest lucru sa ți se întâmple și ție. 

Nu te juca la sloturi pentru a compensa anumite lipsuri din viața ta. Iar dacă pasiunea ta pentru aparate depășește o anumită limită, nu uita că poți consulta oricând ajutor specializat pe jocresponsabil.ro