Cazino online: Sloturile lui Paul - episodul 2 American Poker II

Nostradamus mi se spunea! Parcă dobandeam puteri speciale atunci când intram pe American Poker II (de la Novomatic). Puteam sa fac parte și din "X-men" fără nicio problema. Simțeam că ziarele trebuie sa apeleze la mine pentru previziuni, nu sa se ia după baba Vanga. În fine, ai prins ideea. Sparsesem codul "matrix" al păcănelelor.

Doar că, evident, nu a fost așa. Însă acest joc de video poker mi-a permis să dau frâu liber gamblerului din mine. Și să dau tare in butoane.

Ideea de baza la joc era pe placul meu. Ți se dădeau cinci cărți, opreai cate voiai din ele și mai dădeai o rotire. Legai o combinație și primeai premiul aferent. Puteai sa îl bagi în "casa" ori sa dai in dublaj. Odată ce prindeai gustul jocului, era clar că nu puteai sa mai bagi în casă, ci trebuia să mergi până la capăt. 

Asta însemna să îi pui "capac", termen folosit atunci când dădeai numărul maxim de cărți pentru a primi un premiu. Fiecare combinație de poker avea un premiu diferit, dar și un număr de cărți necesar pentru dublaj. Aceste detalii erau influențate și de miză. 

  •  Ca mai toate jocurile ca la aparate cu dublaj, poate că tu băgai banii, dar niciodată nu te jucai singur. Mereu era un "binevoitor" care sa te ajute. De regulă, jucătorii de American Poker II sunt de doua feluri: cei care dau ultima carte rapid, fără să se gândească, și cei care se opresc și meditează, reamintindu-si fiecare carte data de moși-strămoși, de la Mezolitic încoace. Și venea unul sa îți zică "sigur e roșie, bossule". 

Da, mulțumesc, frate, că m-ai ajutat sa iau o decizie de 50/50. Fără tine mă prindea dimineața lângă aparat. Și, logic, acum rămâneau doua variante. Era neagră, caz în care omul meu, de cele mai multe ori, o dădea pe-a clasică: "e aparatul pe luat, bro. Nu ai ce sa ii faci". Sau mai rău pentru moralul meu, era roșie. Că la neagră, poate se mai simțea omul și pleca să își încerce talentul în alta parte. Însă dacă avea "dreptate", nu mai scapai de el. "Ți-am zis, serifule, că e roșie? Acum că te-am ajutat să câștigi, dai și tu o șpagă?". Pur și simplu îmi venea să îmi iau păcănea acasă precum Nelson Mondialu'.

Parcă la fel de răi erau și cei care căutau să te "ungă". Cum nimereai două-trei cărți, te laudau mai mult decât propovăduia orice corporatist cu Breaking Bad. Da, prietene, știu că sunt genial, dar nu am nevoie de galerie. Nu sunt Dinamo. 

Au apărut aparate mai noi în sălile de jocuri terestre și lumea nu prea se mai joacă American Poker II. În online găsești mai multe variante, Jacks or Better ori 4 of a Kind, nu doar American Poker II, însă nu e aceeași senzație. Adică să apeși în butoane la dublaj era jumătate din distracție. Sigur că mai există varianta în care joci pe mize mai mari, iar jocul acționează ca orice slot cu multiplicator. Doar că American Poker II are un RTP de 94.22%, deci nu te poți baza pe câștiguri prea mari. 

Video poker era categoric un tip de joc fun. Și încă poate sa fie, dacă te decizi să îl încerci, chiar dacă e ușor outdated. Gasesti varianta de American Poker II în cazinoul Netbet. Doar că trebuie să recunosc. Când pierzi de mai multe ori pe ultima carte, îți vine să spargi monitorul. Poate mai ceva ca la Sizzling Hot, următorul slot din seria noastră.