Cazino online: Sloturile lui Paul - episodul 1 Dolphin’s Pearl

Obiectiv vorbind, la pacanele ne jucam contra curentului electric. Si oricât de fain ar fi un slot, el nu reprezinta mai mult decat niște cifre în background care redau simboluri pe ecran. Dar dacă adăugăm niște povești, jocurile de cazino devin mult mai interesante. Prind viata.

În decurs de 30 de episoade (plus), voi împărtăși aici povesti despre sloturile care mi-au marcat viața de jucător și sunt 100% sigur ca unii dintre voi va veți regăsi in câteva dintre ele. 

Se spune că primul sărut nu se uita niciodată. Nu prea mai țin eu minte cine a fost norocoasa, dar cu siguranță știu care a fost primul joc ca la aparate pe care l-am încercat. Pe un aparat vechi (dar nou la vremea aia) Novomatic. Evident, slotul nu putea decât să fie de la producătorul Greentube, și anume Dolphin's Pearl. Nici măcar varianta Deluxe.

La cazinourile online licențiate din prezent găsești atât Dolphin's Pearl Deluxe, cât și câteva variațiuni ale jocului. Betano, Favbet ori Mr Bit sunt operatori care te așteaptă cu un bonus senzațional pentru a te juca Dolphin’s Pearl Deluxe. Însă acum mai bine de un deceniu, Dolphin's Pearl era lux pentru jucătorii de aparate. Grafica era mult îmbunătățită față de sloturile retro de le găseai prin baruri.

Jucam la pariuri sportive și ceva poker, însă nu făcusem încă oficial cunoștință cu păcănelele. Iar un simplu "hai să mâncăm ceva" s-a transformat într-un "hai cinci minute sa bag 50 de lei la aparate". Da, un prieten mi-a făcut inițierea. Deloc surprinzător, nu? Presupun că mulți dintre voi v-ați găsit fix în această situație. M-a dus la un Maxbet pe la Obor și m-a așezat pe scaun. Cum poți să îți dai seama, alea cinci minute s-au transformat în vreo 30. Sătul ca fata de pe tură sa se uite urât la mine, am zis sa bag și eu 10 lei.

L-am chemat pe prietenul asta al meu sa mă învețe pe acolo șmecheriile. Cum îmi plac delfinii, nu a fost o alegere prea grea. Mi-a arătat de unde se modifică miza și mi-a setat jocul pe 9 linii. Numărul maxim de linii pentru Dolphin's Pearl. Varianta Deluxe are însă 10 modalități de plată.

Simbolul Delfin acționa pe post de Wild, capabil sa substituie oricare altă figură. Dar eu urmăream simbolul Scatter (Perlă). Trei figuri Scatter cică deschideau o funcție specială șmecheră, cu 15 rotiri gratuite și multiplicator 3x.

Curgeau simbolurile de abia puteam sa le urmăresc cu ochii. Cum nu știam nimic din ce se petrecea pe acolo, nu mi-am dat seama că poți seta jocul pe ritm alert. Asta am descoperit mai târziu. Dolphin's Pearl nu are un RTP nebun, de doar 95.13%, dar știi cum e cu norocul începătorului. Și cu faptul că parcă știu aparatele cum sa te agațe. Mi-a dat speciala, m-am bucurat mai ceva decât la mandarinele pe care le primeam sub brad, de Crăciun, iar din 10 lei am făcut 100. Sau "10 sute" că eram baștan.

Mă simțeam de parcă descoperisem rețeta banilor făcuți ușor. Vai, dar ce calcule nu îmi făceam eu. Vestea bună e că măcar am mâncat după ce am plecat de acolo. Vestea proastă e că ăla care a ieșit pe plus a plătit mâncarea. Adică eu.

De-a lungul timpului mi-am dat seama că se poate întâmpla să și pierzi la aparate. Chiar și la jocurile norocoase. Indiferent pe cate lunii jucai. Pentru că am primit "indicații" sa mai modific și numărul de linii. Sa fie 7, 5, 3. Cu buget restrâns, de student, asta însemna că puteam să măresc pariul pe linie. În loc de "9x3", roteam pe "5x6". Câștig mai mare dacă se legau lucrurile pe liniile care trebuie. Mi-am dat seama destul de repede că nu rentează. O astfel de strategie merge la sloturile cu fructe, nu și la jocurile unde aștepți nerăbdător speciala.

Dolphin's Pearl este jocul de la Greentube din seria originală care a convins cel mai puțin publicul. Probabil nostalgia mă leagă de el acum, fiindcă varianta Deluxe are grafică mai bună și un număr mai mare de linii de plată. Odată cu apariția unor aparate noi Novomatic, a dispărut și slotul clasic.

Chiar și pe net, jucătorii prefera slots 2023, cum e și logic. Dar asta nu înseamnă că nu mai poți să găsești "the OG" Dolphin's Pearl la operatorii de top, precum Betano. La acest cazino ai oportunitatea sa încasezi și 100% până la 1.000 RON pentru prima depunere

Nu uita ca nu trebuie sa joci mai mulți bani decât îți poți permite sa pierzi. Din păcate, este o “pildă” pe care am învățat-o pe pielea mea, deci ascult-o cu încredere!