Cat de "speciale" sunt pariurile speciale?

Intr-o perioada in care solistii la pariuri sunt din ce in ce mai greu de anticipat, este benefit pentru portofelele noastre sa ne indreptam atentia spre alte tipuri de pariuri. Si nu, nu vorbim de goluri, cornere sau cartonase aici, ci de acele pariuri speciale care au inceput sa "inunde" piata. Daca nu stii despre ce e vorba, atunci urmatorul articol este perfect pentru a ramane informat.


Cu totii ne dorim sa castigam atunci cand jucam la pariuri, insa sa fim sinceri, de cele mai multe ori vrem doar sa avem acea stare de adrenalina din timpul partidelor. Pentru acest tip de "comportament" al pariorilor, Unibet a introdus "action betting-ul". Insa daca acele piete tin de noroc, pariurile speciale tin de statistica si de volumul de informatii de care dispui. Toate numele mari de case de pariuri online (vezi aici lista operatorilor legali din Romania) au luat "pulsul" pietii si au descoperit ca aceste tipuri de pariuri atrag in acest moment. Care sunt cele mai raspandite si cand trebuie sa pariezi pe anumite linii, iti vom explica mai jos.Numarul de faulturi

A inceput sa fie o constanta in dreptul ofertelor caselor de pariuri. Netbet, spre exemplu, ofera, mai mereu, trei linii pentru aceasta piata la fiecare meci important din campionatele europene (Bundesliga, Premier League, Ligue 1, LaLiga sau Serie A). Este mai usor de anticipat decat pariul pe cartonase deoarece ne bazam mai degraba pe stilul de joc al celor doua formatii si pe modalitatea prin care arbitrul decide sa controleze partida. Nu pe duritatile din teren. Astfel, cu informatiile potrivite, putem sa alegem varianta optima.


Numarul de suturi pe poarta

Poate sa fie numarul total de suturi pe poarta sau impartit pe fiecare formatie in parte. Ideea e ca nu trebuie sa mai asteptam ca mingea sa intre in poarta pentru a fi castigatori. In partida pierduta cu Levante pe teren propriu, 1-2, Real Madrid a avut 12 suturi pe poarta. Un numar ce a acoperit nu numai totalul madrilenilor, oferit de bookmakeri, dar si totalul meciului. Un bun exemplu de intalnire in care am fi putut sa folosim aceasta piata in folosul nostru. Ce este important de retinut pentru aceste tipuri de pariu e ca omologarea lor se face, in majoritatea cazurilor, dupa statisticile oficiale prezentate pe site-urile competitiilor.


Numarul de offside-uri

Chiar daca Cristiano Ronaldo a plecat de la Real, madrilenii sunt des surprinsi in offside. In "derby-ul" Barcelona - Real Madrid, pariul pe over pentru acest tip de pariu a fost castigatoare, cu oaspetii contribuind cu 4 pozitii afara din joc. Ideea este ca liniile ne sunt oferite din punct de vedere statistic, la fel ca cifrele unui jucator de baschet, dar noi trebuie sa fim inteligenti si sa profitam de "match-up-uri", de asezarile din teren. Doua echipe care joaca sus, cu linia de aparare aproape de mijlocul terenului, vor fi des surprinse in offsaid. Este o piata ce trebuie analizata in amanunt, insa care poate genera profit.


Numarul schimbarilor

Este acel tip de pariu riscant pe care n-are rost sa-l joc over 5,5 (ca se efectueaza toate schimbarilor). Insa atunci cand stii ca unul dintre antrenori este rigid in a schimba ceva in formatia sa, ori ca n-are solutii pe banca, atunci poti sa mai joci din cand in cand pe under. In duelul cu Juventus din Champions League, Jose Mourinho n-a efectuat nicio schimbare, desi echipa sa era condusa cu 1-0. Informatia este totul!


Posesia mingii

Atunci cand o formatie este multumita cu un singur punct si vine sa "traga" la egal, va ceda in mod deliberat posesia. Asta este, de obicei, oportunitatea pe care o cautam pentru o astfel de piata. Sa pariezi pe posesia Barcelonei sau a lui City nu mai renteaza, deoarece casele de pariuri stiu pe unde sa seteze linia incat sa fie doar "gambling" pentru noi. Dar intr-un duel echilibrat, in care stim intentiile uneia dintre formatii, acolo este mai usor.


Total lovituri de poarta

O piata excelenta pentru Liga 1, de exemplu, un campionat in care tehnica de lovitura a balonului este una precara. In fiecare etapa vedem centrari ratate sau suturi de la distanta care trec chiar si dincolo de peluza. Excelenta in meciurile in care nu se joaca atat de mult la centrul terenului. Liniile raman, de regula, cam aceleasi, indiferent de duel.


Total aruncari de la margine

Cand este cel mai bine sa pariem pe aceasta piata? Atunci cand stim ca jocul nu este tocmai fluid ori cele doua echipe prefera mai degraba sa arunce baloane inalte decat sa combine la firul ierbii. De-asemenea, ajuta si daca echipele joaca mingea preponderent pe margini, la extreme.


Pariaza pe speciale la casa de pariuri cu cea mai bogata oferta