Castigi mai mult cu pariurile live sau cu cele pre-meci?

Doua dintre cele mai dificile alegeri ale unui parior care abia porneste in aceasta aventura a pariurilor online le reprezinta tipurile de pariu pe care se va axa, dar si natura pariurilor (live sau pre-live). Aceste alegeri depind de psihologia fiecarui parior.

De regula, cei ce efectueaza primii pasi in lumea pariurilor online aleg pariurile pre-live, intrucat sunt mai putin riscante. In cazul pariurilor live (in timpul meciului) trebuie sa actionezi cat de cat rapid, pentru ca altfel cota se poate modifica indeajuns de mult incat sa mai fii dispus sa plasezi un pariu. Avand in vedere acest aspect, vei tinde sa efectuezi analiza echipelor/jucatorilor care se dueleaza “pe repede inainte”, riscand sa scapi din vedere informatii ce s-ar putea dovedi esentiale, chiar decisive in vederea acelei partide.

In cazul pariurilor pre-live nu te grabeste nimeni

In schimb, daca optezi pentru un pariu pre-live ai sanse mai mari de reusita, cel putin teoretic. Asta deoarece iti poti lua cat timp vrei pentru a efectua statistica (analiza) echipelor/jucatorilor pana in cele mai mici detalii. Sigur, se spune ca nici consultarea unui numar foarte mare de date statistice in vederea unui singur meci nu este prea buna, fiindca exista o posibilitate mare ca, la un moment dat, una dintre statistici sa fie opusa celorlalte si, astfel, din prea multa prudenta, sa renunti la pariul pe care voiai sa-l plasezi.

De cele mai multe ori se intampla insa ca acea statistica opusa tuturor celorlalte sa nu influenteze deloc partida, iar tu sa ajungi sa regreti ca ai fost atat de temator. Prudenta reprezinta un factor esential in succesul la pariuri, insa prea multa prudenta strica de cele mai multe ori. Tu ar trebui sa gasesti calea de mijloc, lucru care pentru unii s-ar putea dovedi destul de greu.

Pariurile live iti pot aduce mari castiguri/pierderi intr-un interval scurt de timp

Dupa ce efectuezi un pariu pre-live in general trebuie sa astepti cateva ore pentru a afla daca acel pariu este sau nu castigator. In acest timp poti efectua 5 sau chiar mai multe pariuri live, fiecare dupa aflarea verdictului precedentului pariu. Asta deoarece in sectiunea de pariuri live vei gasi la orice ora din zi zeci sau poate chiar peste 100 de evenimente sportive. Evenimentele derulandu-se in ritm alert, cotele sunt in continua schimbare, asta facand ca tu sa fii tentat sa plasezi cel putin un pariu.

Acest ritm alert te poate ajuta sa castigi mult intr-un interval scurt de timp, reversul medaliei fiind acela ca poti suferi si pierderi mari in acelasi interval de timp. Nu putem, asadar, oferi un verdict clar si sa spunem daca sunt mai profitabile pariurile live sau cele pre-live, asta depinzand mult si de psihologia utilizatorului in cauza, dupa cum am spus si la inceputul articolului. Ceea ce putem face este sa oferim un sfat, care spune sa nu plaseszi sub nicio forma pariuri live cand te afli intr-o stare proasta sau cand altceva sau altcineva iti distrage atentia de la pariuri. In acele momente tinzi sa nu mai acorzi o atat de mare importanta analizei si sa plasezi pariuri in functie de cum crezi sau cum vrei tu sa se incheie partida. Credeti-ne, am trecut si noi prin asta, sentimentul nefiind unul deloc placut cand realizezi ca ai pariat total aiurea.

Vizionand o partida in transmisiune directa ai sanse mai mari de castig

Ca sa revenim insa intr-o nota mai optimista in legatura cu pariurile live, sa spunem ca sansele de reusita sunt mai mari daca plasezi un pariu in urma vizionarii in transmisiune directa a evenimentului. In acest fel iti poti da seama de multe aspecte, cum ar fi: starea gazonului (fotbal), conditiile meteo (sporturile outdoor), echipa/jucatorul care domina partida in momentul respectiv, daca vreun jucator evolueaza accidentat, este extenuat, daca se inteleg bine coechipierii in teren, iar insiruirea poate continua.

Sigur, daca accesezi sectiunea de pariuri live probabil doresti mai multe pariuri intr-un interval mai scurt sau mai lung de timp, tentatia de a face asta fiind destul de mare, motivul prezentandu-l la inceputul articolului. O sansa mult mai mare de castig o ai insa daca vei viziona in transmisiune directa peste un sfert din partida, fie ca este ea de fotbal, de tenis, de baschet, de volei etc. . De acord, in acest timp puteai plasa 5 sau poate chiar mai multe pariuri live ale caror evenimente nu beneficiau de transmisiune in direct, insa riscurile asumate erau mai mari. Iar in pariuri sportive, la fel ca in majoritatea domeniilor, conteaza calitatea, nu neaparat cantitatea.

Rezumat

La prima vedere, pariurile pre-live sunt mai putin riscante decat cele live

La pariurile live ritmul este unul alert, de multe ori neavand suficient timp de a efectua o analiza asa cum trebuie

In cazul pariurilor pre-live ai mai mult timp sa analizezi echipele/jucatorii care se vor intalni in partida pe care ai pus ochii

Prudenta este buna la pariuri, insa prea multa prudenta poate dauna

Ai sanse mai mari de reusita daca plasezi un pariu dintr-o partida in care ai vizionat o buna parte in transmisiune directa


Deschide-ti cont la casa de pariuri care dispune de cele mai diverse transmisiuni sportive in direct >>>