Castigatorii lunii August la concursul Expertul Expertilor

Odata cu terminarea si validarea ultimelor predictii oferite de expertii si profesionistii nostri pentru luna August, s-a stabilit ordinea finala la cea de-a doua editie a concursului Expertul Expertilor.
 
Asemanator lunii anterioare, si in August am avut parte de o lupta foarte echilibrata pana la sfarsitul concursului, astfel primul loc, ocupat de utilizatorul sandy70, a acumulat 22 de puncte, reusind sa se detaseze decisiv in ultimele zile ale concursului. Pentru castigatorul concursului, expertul favorit de-a lungul intregii luni a fost Wallberg, cu ajutorul predictiilor sale sandy70 reusind voteze corect si sa acumuleze nu mai putin de 8 puncte.
 
Locul secund a fost ocupat de utilizatorul Intelbet Bocu, cu 20 de puncte acumulate de-a lungul lunii trecute. Interesant este faptul ca acesta a reusit sa adune mai multe voturi corecte decat ocupantul primului loc, 53 vs 47, insa in acelasi timp a avut si mai multe voturi gresite, 33 vs 25, incheind luna asadar cu un total de 20 de puncte. Ca si primul loc, Bocu l-a intuit bine si l-a avut drept expert favorit tot pe Wallberg, ce i-a adus 7 puncte in clasamentul final.
 
Pe locul trei s-a clasat utilizatorul nentule68, la egalitate de puncte cu locul secund, 20 la numar, insa s-a facut departajarea conform clasamentului din ratingul bloggerilor. Dintre toti cei patru castigatori, nentule68 a fost cel mai precis, avand doar 11 voturi gresite scazute din cele 31 corecte. Expertul favorit pentru el a fost Ioana Cosma, cu ajutorul ponturilor ei reusind sa acumuleze un total de 6 puncte.
 
Pe locul patru, ultimul loc care garanta un premiu in bani s-a clasat utilizatorul nas3lu, care a acumulat 19 puncte in urma activitatii din luna trecuta. Dintre toti cei patru, el a fost utilizatorul cel mai activ, exprimandu-si votul la nu mai putin de 101 ponturi, dintre care 60 de voturi corecte, insa si 41 gresite. Fara nicio indoiala pentru nas3lu expertul favorit a fost Borja Pardo, cu voturile de la ponturile oferite de el acumuland un total de 11 puncte la final.
 
Astfel, odata cu incheierea unei noi editii a concursului Expertul Expertilor - Fortuna, Intelbet a acordat premii totale in valoare de 3960 RON in toate concursurile noastre din acest an. Detalii complete cu premiile oferite la toate concursurile ce au avut loc puteti gasi AICI!
 

Iata clasamentul final pentru luna August si lista castigatorilor:

 


Fa-ti si tu un cont pe Intelbet.ro apoi mergi si exprima-ti votul la ponturile oferite pe site AICI, pentru a-ti lua partea din cei 800 RON pusi la bataie!  

Mult succes tuturor la urmatoarea editie a concursului Expertul Expertilor pentru luna Septembrie, sponsorizat de Fortuna!