Castiga un tricou si 500 RON freebet daca ai cea mai mare cota castigatoare in PSG vs Marseille

Etapa cu numarul 11 din Ligue 1 este inchisa de derbyul dintre PSG si Marseille. Inaintea acestei etape parizienii se aflau pe primul loc, iar marseillezii pe 4, distanta dintre cele doua echipe fiind de 8 puncte. In vederea acestui derby casa de pariuri Unibet lanseaza o promotie in care cele mai mari 10 cote castigatoare vor primi un premiu. Pentru asta trebuie sa folosesti functia “Creare pariu”, care se gaseste in pagina meciului. In acest moment poti alege din 21 optiuni pentru a le combina pe acelasi bilet si a obtine o cota foarte mare.

Ce trebuie sa fac?

Pentru a participa la promotie trebuie sa optezi la ea, actiune ce se poate efectua din pagina acesteia. Plaseaza apoi un bilet de minim 30 lei pe meciul dintre PSG si Marseille folosind functia “Creare pariu”. Aceasta functie iti permite sa plasezi mai multe optiuni din acelasi meci pe un singur bilet. Pariurile pot fi atat live, cat si pre-live. Partida va incepe pe 27 octombrie, ora 22:00. Poti plasa mai multe astfel de bilete, pentru sanse mai mari de castig. 

Despre recompense

Pariaza pe PSG vs Marseille si poti castiga un tricou cu PSG semnat si/sau un freebet in valoare de 500 lei. Cel ce va avea cota castigatoare cea mai mare va primi ambele premii, iar urmatorilor 9 li se va credita doar freebetul de 500 lei. Castigatorii vor fi anuntati in pagina promotiei. Tricoul va fi trimis prin posta, in vreme ce freebetul se va credita pe 28 octombrie, trebuind folosit in 7 zile.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul acum
  • Opteaza la promotia „Castiga un pariu gratuit de 500 RON si un tricou” din pagina acesteia
  • Plaseaza un bilet folosind functia „Creare bilet” pe meciul dintre PSG si Marseille
  • Miza minima a biletului este 30 lei
  • Cea mai mare cota castigatoare va primi un tricou semnat cu PSG si un freebet de 500 lei
  • Urmatorilor 9 clasati li se va credita un freebet de 500 lei

Fii inspirat cand pariezi si te-ai putea alege cu un premiu