Castiga un pariu fara risc zilnic la Roland Garros

Pentru iubitorii de tenis si nu numai, turneele de Grand Slam reprezinta o sursa buna de profit. Asa se intampla si cu Roland Garros, turneu care se va desfasura pana pe 10 iunie. In vederea acestuia, casa de pariuri Unibet ne intampina cu o promotie care ne ofera ocazia de a obtine in fiecare zi a turneului un pariu fara risc in valoare de 30 lei.Ce trebuie sa fac?

Toti utilizatorii Unibet sunt eligibili la promotie, pentru a participa trebuind sa o accepti din sectiunea “Oferte de bonus”, care se gaseste in “Contul meu”. Plaseaza apoi intr-o zi 4 pariuri live din turneul de la Roland Garros. Fiecare pariu trebuie sa aiba cota minima 1.4 si miza minima de 30 lei.


Despre recompensa

Imediat ce vei face asta, iar pariurile vor fi decise, indiferent de rezultatul lor vei obtine un pariu fara risc in valoare de 30 lei, suma trebuind sa o pariezi in aceeasi zi cu pariurile calificante pe orice eveniment live. Asta inseamna, practic, ca vei plasa cel mult 30 lei din contul tau, iar daca pariul nu este castigator vei primi un bonus de maxim 30 lei. Pentru a plasa pariul fara risc trebuie insa sa accesezi din nou sectiunea “Contul meu”, categoria “Oferte de bonusuri” si sa accepti oferta. Pariul fara risc este cash, fara cerinte de rulaj. Nu uita ca poti castiga un pariu fara risc zilnic la Roland Garros daca vei repeta actiunile.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul aici
  • Acceseaza-ti contul si accepta promotia privind pariul fara risc din oferta de bonusuri
  • Plaseaza intr-o singura zi 4 pariuri live de pe turneul de la Roland Garros
  • Cota minima a fiecarui pariu este 1.4, iar miza minima 30 lei
  • Acceseaza din nou oferta de bonusuri si accepta pariul fara risc
  • Daca urmatorul pariu plasat live (in aceeasi zi) este necastigator ti se va rambursa intreaga miza, pana la 30 lei, cash, fara cerinte de rulaj


Profita zilnic de promotie >>>