Castiga un pariu fara risc la Chelsea vs Barcelona

De 7 ori s-au intalnit Chelsea si Barcelona pana acum pe Stamford Bridge, in doua din precedentele 3 astfel de intalniri “albastrii” invingand cu 1-0. Una dintre aceste dati coincide cu ultima intalnire directa, care a avut loc in sezonul 2011-2012 de Champions League, in semifinale. Oare si acum vom avea parte de acelasi scor? Daca vei incerca sa anticipezi scorul corect vei putea castiga la Sportingbet un pariu fara risc la Chelsea vs Barcelona, in valoare de 20 lei.Ce trebuie sa fac?


Toti utilizatorii casei de pariuri Sportingbet, fie ei noi sau vechi, pot participa la promotie. Nu trebuie decat sa plasezi un pariu pre-live si singur pe bilet pe scorul corect dintre Chelsea si Barcelona, partida care se va disputa marti, incepand cu ora 21:45. Miza minima a pariului este de 20 lei. Pariurile inchise cu optiunea Cash Out nu se vor lua in considerare la promotie.


Despre recompensa


In cazul in care pariul plasat de tine este necastigator Sportingbet iti va credita imediat dupa solutionarea lui un freebet in valoare de 20 lei. Daca vei plasa doua pariuri pe scorul corect in meciul dintre Chelsea si Barcelona vei lua garantat freebetul, care se acorda pentru primul pariu necastigator. Asta inseamna ca daca vei plasa doua pariuri si ambele vor fi pierzatoare ti se va credita tot un freebet, nu doua. Freebetul este disponibil timp de 7 zile de la creditare, putand fi plasat pe orice selectie, la orice cota. In cazul unui pariu castigator, valoarea freebetului nu se va credita in cont, ci doar profitul.


Rezumat


·         Daca nu ai cont la Sportingbet creeaza-ti unul aici

·         Plaseaza un pariu pre-live de cel putin 20 lei pe scorul corect dintre Chelsea si Barcelona 

·         Daca pariul tau va fi necastigator ti se va credita un freebet de 20 lei

·         Acesta trebuie pariat in termen de 7 zile de la creditare


Incaseaza castigul sau freebetul