Castiga un pariu fara risc in FA Cup

In acest weekend nu se va desfasura vreo etapa in Premier League, fiind programata faza optimilor de finala in FA Cup. Unul dintre cele mai interesante meciuri va avea loc sambata, incepand cu ora 19:30, intre Huddersfield si Manchester United. In vederea meciului dintre cele doua formatii de Premier League casa de pariuri Unibet prezinta o promotie la care pot participa toti membrii Unibet, fie ei vechi sau noi.


Ce trebuie sa fac?


Inainte de a plasa vreun pariu opteaza la promotie din pagina acesteia. Mizeaza apoi pe rezultattul final (1, X sau 2), pre-live si singur pe bilet, in meciul dintre Huddersfield si Manchester United. Miza pariului trebuie sa fie de minim 150 lei. Pariurile la care s-a efectuat Cash Out nu se incadreaza la promotie. 


Despre recompensa


Daca echipa pe care ai pariat va castiga meciul (in timpul regulamentar) vei primi un pariu gratuit de 30 lei pentru fiecare gol inscris de echipa aleasa de tine, care probabil ca va fi Manchester United. In cele doua meciuri disputate pana acum in Cupa FA, “diavolii rosii” au marcat 6 goluri, reusind sa nu primeasca niciunul. Pariul gratuit il vei primi sub forma de freebet, putandu-l folosi pe meciurile live. Cu alte cuvinte, daca pariul tau live va fi castigator, ti se va credita profitul, nu si valoarea freebetului. Pariul gratuit va fi creditat luni, pana la ora 20:00, trebuind plasat in termen de 7 zile.


Rezumat


·         Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul aici

·         Opteaza la promotia “Inscrie pariuri gratuite in FA Cup”

·         Plaseaza pre-live un pariu pe victoria lui Huddersfield sau pe cea a lui Manchester United in meciul dintre cele doua

·         Daca echipa pe care ai mizat a castigat, vei obtine un freebet de 30 lei pentru fiecare gol inscris de aceasta

·         Freebetul trebuie folosit la pariuri live


Manchester United iti poate aduce freebeturi mai mari de 100 RON